Peterbilt

onbekend/overig

Foto's
305
Video's
1
Topics
0

Informatie over de Peterbilt onbekend/overig

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de onbekend/overig.

Leden

Er zijn nog geen leden die aangegeven hebben dat ze ervaring hebben met deze machine.

Heb jij een vraag over de onbekend/overig? Stel 'm hier »


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Peterbilt onbekend/overig

  Koeien voeren in de sneeuw. In plaats van water gaat er een bak sneeuw in de mengwagen. Verder is het een beetje opletten dat je niet te veel sneeuw mee schept met de rest van de producten anders klopt het gewicht niet. De truck komt overal wel doorheen, maar wil wel eens niet zo goed de bocht om... Van de week was het tussen de -10 en -15. Vandaag is het rond het vriespunt.

  8 reacties

 • Peterbilt onbekend/overig

  Foto van een Peterbilt onbekend/overig. Dit is de truck waar de bak op komt.

  8 reacties

 • Peterbilt onbekend/overig

  Foto van een Peterbilt onbekend/overig. Slaapcabine, spatborden, oplegger schotel enz allemaal verwijderd zodat de bak er op kan. Volgende week komt de nieuwe achterkant voor de cabine en dan kan deze ook gespoten worden

  10 reacties

 • Peterbilt onbekend/overig

  De voercombi op me werk. Deze week is het koud met gevoelstemperatuur van -40. Shovel moet warm staan anders kun je niet sturen en is de hydroliek super traag. De deuren van de gebouwen zijn iets meer een uitdaging om open te krijgen, maar verder loopt alles aardig door.

  15 reacties

 • Peterbilt onbekend/overig

  Foto van een Peterbilt onbekend/overig, de bak is terug van de spuiter.

  1 reactie

 • Peterbilt onbekend/overig

  Foto van een Peterbilt onbekend/overig, de feedtruck van een dairyfarm hier uit de buurt. Hierop zit een Supreme 1400 mixer. Met deze unit voeren ze op 3 verschillende locaties met 1 mengwagen. Op de 3 lokaties staan elk een shovel voor het laden. Erg efficiƫnt! De menkuip is hydraulisch aangedreven. Voorop de truck zit een grote hydropomp die rechtstreeks op de krukas zit. De koeling hiervan zit achter de cabine.

  2 reacties


Help je mee?

Alle informatie op truckfan is verzameld door de leden. Allemaal liefhebbers, net als jij.

Om de gegevens zo compleet mogelijk te maken kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Alle foto's, video's, folders, brochures en vragen zijn van harte welkom!

« Alle Peterbilt machines