Onbekend

miniatuur

Foto's
116
Video's
0
Topics
0

Informatie over de Onbekend miniatuur

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de miniatuur.

Leden

Er zijn nog geen leden die aangegeven hebben dat ze ervaring hebben met deze machine.

Heb jij een vraag over de miniatuur? Stel 'm hier »


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Onbekend miniatuur

  Dit is mijn uitzicht wanneer ik in de avond thuis op kantoor nog een offerte of een meetstaat dien uit te werken of af te ronden. Soms betrap ik er mij op dat ik naar de kast zit te staren en dan roept meestal (na 10 minuutjes of zo) mijn vrouw mij terug ter orde….

   +29 51 reacties

 • Onbekend miniatuur

  6 tf’ers op een rij!!!

   +14 40 reacties

 • Onbekend miniatuur

  Mijn oude werkgever had een van de drie eerste fusion persen die naar Nederland kwamen. Hier in de buurt draaide nog een Fusion 2 en die heb ik drie jaar terug al eens opgemeten. Hen hem in 3D getekend en laten printen.

   +9 28 reacties

 • Onbekend miniatuur

  Doosjes,soms bijna mooier dan de miniaturen zelf,en best een apparte foto al zeg ik het zelf. Weer een deel van mijn verzamelingetje en de laatste foto van 2021.,iedereen alvast een prettig eindejaar gewenst .🚜🚜🚜🚜🚜

   +11 23 reacties

 • Onbekend miniatuur

  Mijn buren van beiden tegen de 80 zijn 2 weken naar Frankrijk op verlof geweest. Ze hadden ook aan mij gedacht toen ze over een rommelmarkje liepen. Ik vind dat echt lief. Een hele poos geleden zijn ze eens bij ons binnen geweest en hebben ze mijn miniatuurverzameling gezien. Ik ben er oprecht blij mee.

   +15 6 reacties

 • Onbekend miniatuur

  Doordat ik de 4 bestelde miniaturen niet op de beurs zelf kon afhalen en ik het ook vergeten te vragen was aan mijn kameraad hebben ze de bestelling moeten nasturen met de post. Hier zie je onze waakhond-kat de buit met haar leven beschermen tegen dieven en inbrekers πŸ˜‚πŸ˜‚

   +13 9 reacties


Help je mee?

Alle informatie op truckfan is verzameld door de leden. Allemaal liefhebbers, net als jij.

Om de gegevens zo compleet mogelijk te maken kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Alle foto's, video's, folders, brochures en vragen zijn van harte welkom!

« Alle Onbekend machines