Onbekend

eigenbouw

Foto's
109
Video's
1
Topics
2

Informatie over de Onbekend eigenbouw

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de eigenbouw.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de eigenbouw, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Heb jij een vraag over de eigenbouw? Stel 'm hier »


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Onbekend eigenbouw

  Naar aanleiding van de foto van een autotrekker nog een foto van een stukje huisvlijt. Eigenbouw zaagauto, in de jaren 30 al omgebouwd naar zaag, en tot ca. 1975 in gebruik geweest.

  8 reacties

 • Onbekend eigenbouw

  4 april 2017 foto van een eigenbouw liatriszaaimachine. Het principe hebben we afgekeken van een bollenplanter. Achter de machine zit een buizenrol van een oude Niemeyer rotoreg, met tussen elke buis nog een buis gelast. Deze rol drijft de hele machine aan. Het zaad komt over een langzaamdraaiende band naar achteren, waar het volvelds op de grond valt en dan met een paar rijen schudddertanden en die Niemeyer rol wordt ingewerkt en vaatgedrukt. Liatriszaad is heel licht. Er zit 6 kg in zo'n volle plastic zak. Het blijft makkelijk aan elkaar klitten in de zaadtank. Daarom is de achterwand van de zaadtank uitgevoerd als transportband die naar boven draait. De zaaimachine hangt altijd in de hef van de Kverneland rotoreg. Op de achtergrond de tm 135 met de cambridgerol.

  26 reacties

 • Onbekend eigenbouw

  Foto van een Onbekend eigenbouw, ook zijn we een silage trailer aan het bouwen, 70m3 op tandem lucht geveerd onderstel. We bouwen de bak compleet af op de grond en daarna komt het assen stel er onder en de steunpoten. De kingpin zit er al wel onder gelast

  13 reacties

 • Onbekend eigenbouw

  Vanmiddag de zaag maar weer aangeslingerd om nog wat pallets te kapot te zagen. De zaag was altijd een onding om aan en af te koppelen. Dus nu maar met de pallet drager oppakken. Even stukje vooruit, aftakas er tussen en zagen maar

   +5 43 reacties

 • Onbekend eigenbouw

  De motor staat erop.

  24 reacties

 • Onbekend eigenbouw

  Foto van een Onbekend eigenbouw

  23 reacties


Help je mee?

Alle informatie op truckfan is verzameld door de leden. Allemaal liefhebbers, net als jij.

Om de gegevens zo compleet mogelijk te maken kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Alle foto's, video's, folders, brochures en vragen zijn van harte welkom!

« Alle Onbekend machines