Foto van: rene-boot

Mercedes-Benz

G-klasse

Foto's
482
Video's
0
Topics
1

Informatie over de Mercedes-Benz G-klasse

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de G-klasse.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de G-klasse, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Truckfan Top 10 om 10 over 10: Mercedes-Benz G-klasse in functie

Op truckfan.nl staat een uitgebreide en dagelijks groeiende verzameling truckfoto’s. Een overzicht uit deze collectie beelden staat in De Top 10 om 10 over 10! De foto’s staan in willekeurige volgorde. Deze week aandacht voor de hard werkende tak van de Mercedes-Benz G-klasse. En door veel bedrijven en legeronderdelen op hun waarde worden geschat. Met deze week foto’s van: Paul Gravemaker, Stijn de Bock, René Boot, Alex Miedema en Jaco Terlouw. Samenstelling: Martijn Manrho Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse. Mercedes-Benz G-klasse.

0 reacties


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • Mercedes-Benz G-klasse

  Een Mercedes Benz 300GTD als SIV/HV3 bouwjaar 2003, met Ziegler Brandweertechniek b.v. inrichting, kazerne Borsele. Foto René Boot

  1 reactie

 • Mercedes-Benz G-klasse

  Foto van een Mercedes-Benz G-klasse, opgebouwd voor personenvervoer. Stond 15 December bij Wensink Emmen. Altijd al een zwak gehad voor dit type Mercedes. Ook als het geen v8 is. De spartaans uitgevoerde eerste modellen vind ik ook prachtig.

  Reageer

 • Mercedes-Benz G-klasse (vrachtwagen)

  Foto van een Mercedes-Benz 300GD, opgebouwd voor personenvervoer. Tussen de bedrijven door heel even naar de 4x4 NK Trial in Zutphen geweest. Jammer genoeg had ik niet veel tijd. Mooi om te zien.

  Reageer

 • Mercedes-Benz G-klasse

  Foto van een Mercedes-Benz G-klasse van Ministerie van Defensie (Utrecht) ×, opgebouwd voor personenvervoer.

  Reageer

 • Mercedes-Benz G-klasse

  Prachtig

  3 reacties

 • Mercedes-Benz G-klasse

  Foto van een Mercedes-Benz 300GD gepantserd, Ministerie van Binnenlandse Zaken, ter beschikking gesteld aan Gemeentepolitie Amsterdam voor bewaking consulaten..Scans van papieren foto's

  Reageer

« Alle Mercedes-Benz machines