Foto van: stijn-de-bock

MAN

meerdere

Foto's
118
Video's
0
Topics
1

Informatie over de MAN meerdere

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de meerdere.

Ervaring

Er is een handvol leden die ervaring blijken te hebben met de meerdere, gezamenlijk zo'n 1.002.102 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

10 awards voor MAN bij ETM Awards 2020

Samen met DEKRA gingen de bedrijfswagenvakbladen trans aktuell, lastauto omnibus en FERNFAHRER ook dit jaar weer op zoek naar de beste bedrijfswagens en de beste merken in de transport- en vervoersindustrie. Meer dan 250 bedrijfsvoertuigen in 16 categorieën – van bestelwagens tot zware vrachtwagens en streekbussen – waren in de running voor de awards 'Best Truck', 'Best Van' en 'Best Bus' bij de toekenning van de ETM Awards. "MAN Truck & Bus heeft maar liefst tien van de felbegeerde ETM Awards in de wacht gesleept. Dit is een ongelooflijke prestatie", aldus Göran Nyberg, directielid en verantwoordelijk voor verkoop en marketing bij MAN Truck & Bus. "Het feit dat onze gehele productfamilie mensen voor zich heeft weten te winnen, toont aan hoe positief onze merken worden ervaren en hoe tevreden onze klanten en chauffeurs zijn over onze vrachtwagens, bussen en bestelwagens."

MAN wint in alle drie de categorieën voor elektrische voertuigen
Er werden ook prijzen uitgereikt voor drie extra categorieën, namelijk elektrische bestelwagens, elektrische bussen en elektrische vrachtwagens. De MAN eTGE, MAN Lion's City 12 E en MAN eTGM eindigden in hun categorieën op de eerste plaats. "Daarmee won het gehele elektrische wagenpark van MAN een award. Dit bewijst dat onze zeer moderne elektrische voertuigen een uitstekende indruk maken", zegt Nyberg.

Nieuwe vrachtwagengeneratie maakt indrukwekkende entree
Maar het was niet alleen de MAN eTGM die een topprestatie neerzette in het vrachtwagenklassement. De MAN TGX kwam als beste uit de bus in de categorie trucks voor langeafstandsvervoer, de MAN TGS was de beste in de categorie kiepwagens tot 32 ton en behaalde ook de eerste plaats in de categorie zwaar distributietransport vanaf 18 ton. Alle winnende vrachtwagens behoren tot de nieuwe truckgeneratie die MAN Truck & Bus in februari dit jaar heeft onthuld. De nieuwe vrachtwagengeneratie is consequent gericht op de veranderende eisen in de transportsector en zet nieuwe maatstaven voor onder andere assistentiesystemen, chauffeursgerichtheid, connectiviteit en duurzaamheid.

Bussen van MAN ook toonaangevend
De bussen van MAN kregen eveneens lovende kritieken. De MAN Lion's City G-bus met de MAN EfficientHybrid-technologie eindigde op de eerste plaats in de buscategorie. MAN Lion's Intercity was de winnaar in de categorie streekbussen en MAN Lion's Coach, de huidige 'Coach of the Year 2020' liet de concurrenten achter zich in de categorie touringcars. MAN Service Complete eindigde op de eerste plaats op het gebied van truck-trailer service. Zelfs het eigen aanbod van financiële diensten behoort tot de top in de ogen van de lezers: MAN Financial Services kreeg voor het tweede jaar op rij één van de felbegeerde prijzen toegekend en won daarmee met enige afstand de categorie 'vrachtwagenleasing / financiering'.

0 reacties


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • MAN meerdere

  Foto van mijn huidige truck en die waar ik na nieuwjaar op ga rijden.

  2 reacties

 • MAN meerdere

  Foto van een mezelf op het werk.

  Reageer

 • MAN meerdere

  Foto van een MAN meerdere

  Reageer

 • MAN meerdere

  Foto van een MAN meerdere.

  Reageer

 • MAN meerdere

  Zo zie je het ook niet alle dagen.

  Reageer

 • MAN meerdere

  De hele rij op het werk.

  1 reactie

« Alle MAN machines