Foto van: rene-boot

MAN

KAT

Foto's
351
Video's
0
Topics
1

Informatie over de MAN KAT

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de KAT.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de KAT, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

MAN KATs met Empl opbouw voor het Midden-Oosten

Empl heeft 2 stuks identieke zware bergings- en trekvoertuigen EH/W 200 naar een van haar klanten in het Midden-Oosten afgeleverd, op Rheinmetall 44 M (HX2 41.545) 8×8 chassis, ook wel MAN KAT genoemd. Op de hoofdarm zijn twee lieren van 20 ton gemonteerd. Bovendien beschikken de voertuigen over een zelfoprollende draad van 12 ton met trekkracht naar voren. De doorlopende opbergboxen van RVS zijn voorzien van deuren en kleppen, uittrekelementen, draaibare wanden, dubbele sleutelgatrails voor verstelbare opbergvakken en 180° uitklapbare opbergvakken. Afsleepaccessoires zijn onder meer een bergingbril, sleepstang, katrollen, hefvorken, koppeling voor aanhanger, sluitingen, kettingen, oogadapters en nog veel meer.

0 reacties


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • MAN KAT

  Een MAN 36.1000 Saval/Kronenburg/Rosenbauer crashtender van airbase Geilenkirchen.

  Reageer

 • MAN KAT

  Foto van een MAN KAT, opgebouwd als zeilenwagen. Soms... ben je toevallig op de juiste plek, op de juiste tijd. Vanmiddag tijdens het truck spotten kwam deze colonne van MAN Kat's opeens voorbij. Ik denk van het Britse leger? Niet elke foto is even scherp, maar ik wilde alle zeven uit de colonne gezamenlijk uploaden.

  Reageer

 • MAN KAT

  Foto van een MAN KAT, opgebouwd voor containertransport. Soms... ben je toevallig op de juiste plek, op de juiste tijd. Vanmiddag tijdens het truck spotten kwam deze colonne van MAN Kat's opeens voorbij. Ik denk van het Britse leger? Niet elke foto is even scherp, maar ik wilde alle zeven uit de colonne gezamenlijk uploaden.

  Reageer

 • MAN KAT

  SB Service (Sofian Brinksma) (Den Helder) × op de foto met een MAN KAT, opgebouwd als rallytruck.

  3 reacties

 • MAN KAT

  Foto van een MAN KAT, opgebouwd als rallytruck.

  Reageer

 • MAN KAT

  Foto van een MAN KAT 7t milgl 6x6, opgebouwd als brandweer. Pompiers Marche-en-Famenne, brandweerzone Luxemburg. Bosbrandvoertuig, CF 909, Citerne Forêt 909. Tankinhoud 6.500 liter, chassis ex Deutsche Bundeswehr.

  Reageer

« Alle MAN machines