Foto van: Renaultgek

DAF

overig/onbekend

Foto's
354
Video's
0
Topics
1

Informatie over de DAF overig/onbekend

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de overig/onbekend.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de overig/onbekend, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Koning Willem-Alexander bezoekt DAF Trucks

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft donderdag 25 juni een werkbezoek gebracht aan DAF Trucks in Eindhoven. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronapandemie op de automotive industrie. De Koning liet zich bijpraten door onder meer DAF president-directeur Harry Wolters en sprak vervolgens in de truckfabriek met een aantal DAF-medewerkers.

Het werkbezoek aan de regio Eindhoven startte bij Nedschroef in Helmond, dat bevestigingsmiddelen, machines en gereedschappen voor onder meer DAF produceert. Aansluitend bezocht de Koning de productiefaciliteiten van DAF, waar hij uitleg kreeg over de impact van de crisis en de heropstart van het productieproces. In de truckfabriek volgde een gesprek met DAF-medewerkers over aanpassingen in de productie en wat die voor hen in hun dagelijkse werkzaamheden betekenen.

Aan het einde van zijn werkbezoek nam de Koning deel aan een rondetafelgesprek – met de top van de Nederlandse automotive industrie – over de gevolgen van de coronacrisis voor de sector in brede zin. De deelnemers spraken over productielocaties die veelal abrupt moesten sluiten maar inmiddels weer op aangepaste wijze zijn opgestart.

“Het was een grote eer om Koning Willem-Alexander te mogen ontvangen. Zijn belangstelling is zeer op prijs gesteld”, aldus Harry Wolters. “Het is vooral een prachtige erkenning voor onze medewerkers, die de afgelopen maanden hebben meegedacht en meegeholpen om een werkomgeving te creëren waarin we onze fantastische trucks op een veilige en gezonde manier kunnen produceren, geheel volgens de huidige richtlijnen. En daar zijn we trots op!”

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • DAF overig/onbekend

  Foto van een DAF overig/onbekend.

  1 reactie

 • DAF overig/onbekend

  Foto van een DAF overig/onbekend, opgebouwd overig / onbekend.

  Reageer

 • DAF overig/onbekend

  Foto van een DAF overig/onbekend, opgebouwd voor personenvervoer.

  Reageer

 • DAF overig/onbekend

  Foto van een DAF SRT uit 1999

  Reageer

 • DAF overig/onbekend

  Foto van een DAF overig/onbekend, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

 • DAF overig/onbekend

  Foto van een DAF overig/onbekend, opgebouwd als open laadbak.

  Reageer

« Alle DAF machines