Foto van: berryfendt936

DAF

meerdere

Foto's
434
Video's
0
Topics
3

Informatie over de DAF meerdere

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de meerdere.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de meerdere, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Bakker wil Sent Waninge’s dealerbedrijven overnemen

Zojuist stuurde Bakker dit persbericht. Een deel van de over te nemen Sent Waninge dealerbedrijven stammen nog uit de Cosmo-erfenis. Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – verstevigt haar positie met de voorgenomen overname* van de bedrijfswagenactiviteiten van de Sent Waninge Groep. Met de overname van Sent Waninge Bedrijfswagens breidt Bakker Bedrijfswagens haar activiteiten uit in Noord- en Oost-Nederland. Beide dealerbedrijven richten zich in hoofdzaak op het op maat leveren en onderhouden van vrachtwagens van de merken DAF en GINAF en bestelwagens van de merken FIAT en Iveco. De zes vestigingen van Sent Waninge (Assen, Emmen, Hengelo, Hoogeveen,

0 reacties


Succesvolle herstart productie DAF fabrieken

De DAF-fabrieken in Eindhoven (Nederland), Westerlo (België) en Leyland (Verenigd Koninkrijk) hebben een succesvolle herstart gemaakt. De afgelopen vier weken zijn de fabrieken aangepast op het gebied van hygiëne en social distancing. “Ik ben trots op de creativiteit en inzet van onze medewerkers. We kunnen onze klanten weer voorzien van de beste trucks op de markt”, aldus DAF president-directeur Harry Wolters.
In DAF’s moderne fabrieken in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk zijn de vele honderden werkstations allemaal onder de loep genomen. Handelingen zijn opgesplitst, routes aangepast en werkschema’s vernieuwd. Overal wordt gezorgd dat 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden en schoonmaakmiddelen zijn ruim voorhanden. Uit voorzorg dragen de productiemedewerkers mondkapjes.
“Het gaat nu niet om het behalen van aantallen”, aldus Harry Wolters. “De veiligheid van de medewerkers van DAF en Leyland Trucks staat voorop. Daarom ligt het productievolume nog relatief laag. We schakelen pas op, als dat verantwoord is. Het voelt voor ons allemaal goed dat we weer trucks kunnen afleveren omdat transport een vitale rol speelt in het soepel laten functioneren van de maatschappij.”
Om die reden heeft DAF samen met haar uitgebreide dealernetwerk de afgelopen weken de eigen serviceverlening en onderdelenvoorziening richting haar klanten gemaximaliseerd. Zo bleven alle werkplaatsen open en was DAF’s hulpdienst 24 uur per dag bereikbaar. En dat blijft uiteraard zo. “Dienstverlening zit in ons DNA; we zullen onze klanten altijd optimaal ondersteunen”, aldus Harry Wolters. “Alle DAF-medewerkers realiseren zich als geen ander dat zonder transport alles stil staat.”

0 reacties


PACCAR verlengt fabriekssluitingen tot 20 april

PACCAR Inc geeft een business-update in het kader van de recente veranderingen in de marktvraag en een verwachte daling van de wereldwijde economie als gevolg van de corona-pandemie.


De onderneming verlengt de tijdelijke productiestop van trucks en motoren in al haar fabrieken wereldwijd tot 20 april 2020 en zal op regelmatige basis toekomstige acties bekijken. Via haar onderdelendistributiecentra zal PACCAR aftermarket-ondersteuning blijven bieden aan onze klanten, die medicijnen, voedsel en essentiële infrastructurele diensten leveren aan de maatschappij.


De financiële resultaten van PACCAR over 2020 zullen beïnvloed worden door lagere productie-aantallen vanwege veranderingen in de marktvraag en de gevolgen van overheidsmaatregelen of –mandaten. Op 21 april zal de onderneming tijdens een telefoonconferentie een business-update geven en de financiële resultaten over het eerste kwartaal presenteren.


PACCAR is een financieel sterke onderneming, met een uitstekende liquiditeit en een kredietbeoordeling van A+/A1. Eind maart 2020 bedroegen de liquide middelen en effectenportefeuille $4,3 miljard. De onderneming heeft ook toegang tot een bestaande kredietlijn van $3,0 miljard.

“PACCAR’s uitstekende balans, ervaren managementteam en fantastische medewerkers zullen eraan bijdragen dat de onderneming succesvol door deze onzekere tijden zal komen”, aldus Preston Feight, Chief Executive Officer.

0 reacties


Video's

Top 6 foto's Alle foto's »

 • DAF meerdere

  Foto van een DAF meerdere, opgebouwd voor containertransport. Deze doen mee aan een truckrun voor gehandicapten.

  1 reactie

 • DAF meerdere

  Foto van een DAF meerdere.

  Reageer

 • DAF meerdere

  Op deze foto staat ABZ Diervoeding (Eindhoven) × met een DAF meerdere.

  Reageer

 • DAF meerdere

  Foto van een DAF meerdere, opgebouwd zonder opbouw. Gespot in Apeldoorn op industrieterrein Stadhoudersmolen.

  Reageer

 • DAF meerdere

  Foto van een DAF meerdere, opgebouwd voor personenvervoer. Vanmiddag een tocht gehad bij Free Wheel in Vorden. Helaas te voet en niet met hun DAF's of TukTuk's. https://www.free-wheel.nl/

  Reageer

 • DAF meerdere

  Foto van een DAF meerdere op het Oldtimerfestival in Balkbrug.

  Reageer

« Alle DAF machines