Foto van: Alex Miedema

BMC

Tugra

Foto's
101
Video's
0
Topics
2

Informatie over de BMC Tugra

We hebben helaas nog geen technische specificaties van de Tugra.

Ervaring

leden die ervaring blijken te hebben met de Tugra, gezamenlijk zo'n 0 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Wordt ook lid »

Actuele vragen Stel ook een vraag »

BMC Tuğra 8×4 is ook te koop in Europa

De introductie van de BMC Tuğra in Nederland deed vorige week redelijk wat stof opwaaien. Mike van Stein vond het jammer dat hij, ondanks dat daar al eerder een importeur was dan in Nederland, hij in zijn thuisland Hongarije nog nooit een BMC had gezien, laat staan een Tuğra. Maar zojuist viel hij met de neus in de boter, en kreeg hij deze geweldige 8×4 kipper voor de lens! Hoe lang zou het duren voor de eerste op een Nederlandse bouwplaats rondrijdt?

0 reacties


BMC Truck & Bus is de nieuwste speler op de Nederlandse truckmarkt

De laatste jaren komen er steeds meer truckmerken bij in Nederland. Wat minder vaak gebeurt is dat er een al decennia bestaande truckfabrikant meteen met een complete truckrange op de markt komt. Toch is dat precies wat er nu gebeurt met BMC. De afkorting BMC staat voor British Motor Corporation. Opvallend genoeg is het geen Brits merk, maar een Turkse fabrikant. Het merk ontstond in 1952 uit de fusie van Austin en de Nuffield Group (het moederbedrijf van onder andere Morris). In 1965 werd door Queen Elizabeth II hoogstpersoonlijk een BMC-fabriek in Turkije geopend. Terwijl het Britse moederbedrijf al vele

0 reacties


Top 6 foto's Alle foto's »

 • BMC Tugra (vrachtwagen)

  Foto van een BMC Tuğra op de IAA van 2018, bij haar introductie.

  Reageer

 • BMC Tugra (vrachtwagen)

  Foto van een BMC Tuğra op de IAA van 2018, bij haar introductie.

  Reageer

 • BMC Tugra (vrachtwagen)

  gespot in rijssen bij twente trucks

  1 reactie

 • BMC Tugra (vrachtwagen)

  Foto van een BMC Tugra.

  1 reactie

 • BMC Tugra

  Foto van een BMC Tugra. Op weg naar het werk gespot.

  Reageer

 • BMC Tugra

  Hier zie je Overmars Transport (Balkbrug) ×, DSV Solutions (Zaandam) B.V. (Amsterdam) × met een BMC Tugra, opgebouwd als zeilenwagen.

  1 reactie

« Alle BMC machines