Nieuwe Volvo FH 6×2 voor Hoek-Trans

Gisteren, vrijdag 26 februari 2021, is deze prachtige Volvo FH 4th gen door Björn Koomen van LVS vanuit de Leeuwarder vestiging van de Noordelijke Volvo-dealer afgeleverd aan Hoek-Trans uit Ee. Het is daar de derde Volvo in het wagenpark. De 6×2 trekker is uitgerust met een gestuurde voorloopas. Onder de Globetrotter XL cabine met I-ParkCool huist een 460 pk motor. De auto wordt ingezet voor groentetransport naar Duitsland. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Actros voor Hoek-Trans

Vanmiddag heeft Wensink Heerenveen een Mercedes-Benz Actros afgeleverd aan Hoek-Trans uit Ee. Voor zover ik weet is het de eerste truck van dit merk in het wagenpark, en in ieder geval de eerste Actros in de historie van de AGF-transporteur. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Schmitz koeltrailer voor Hoek-Trans

Hoek-Trans uit Ee heeft onlangs een nieuwe Schmitz koeloplegger met Carrier Vector koelmachine en D?Hollandia laadklep in gebruik genomen. Zoals het hele wagenpark van Hoek ziet deze er weer strak uit! Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst.

0 reacties


Hoek-Trans B.V.

Ee

Foto's
136
Video's
0
Topics
4

Over Hoek-Trans B.V.

Een bedrijf uit Ee (Nederland).

Dit bedrijf is 136 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Hoek-Trans B.V.

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven