Eerste aflevering ESA Heerenveen is voor Bakker

Na de eerste Friese Volvo FM5 was het nu weer de beurt voor een primeur voor Bakker uit Heerenveen. Gisterochtend ovrhandigde Jurjen Ypma namens ESA de eerste nieuwe Daf XF 480 FT Super Space Cap vanuit hen prachtig nieuwe locatie in Heerenveen. Over deze nieuwe vestiging lees je maandag meer op deze site! De truck is een DAF FT (dus een 4×2 trekker) XF480 Super Space Cab in Exclusive Line-uitvoering. Dit is een extra luxe uitvoering van de XF met onder andere een cognackleurig dashboard en portierpanelen, Xtra Leather Air stoelen en met leer bekleed stuurwiel. Het zal chauffeur Patrick

0 reacties


Bakker Heerenveen 25 jaar oud

Bakker Transport & Warehousing uit Heerenveen bestaat 25 jaar. Daar waar de afgelopen 25 jaar andere transportbedrijven stuk voor stuk omvallen, weten ze op de Venus in Heerenveen schijnbaar wel hoe het moet, men blijft maar groeien op eigen kracht. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Een mooie gelegenheid even het archief in te duiken.

1 reactie


2x MAN TGS voor Bakker Heeenveen

Vandaag zijn er door de MAN Dealer van het jaar, Wierda Bedrijfswagens B.V., 2 nieuwe MAN TGS 18.360 BLS Effici?ntline trekkers afgeleverd aan Bakker Transport & Warehousing B.V.

0 reacties


Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen breidt verder uit

Vrijdag 12 februari wordt de eerste paal geslagen door Jesper en Lynn, 3e generatie Bakker, voor een nieuw te bouwen Food-Grade Warehouse achter de huidige locatie van Bakker op industrieterrein de Kavels in Heerenveen. Daarmee wordt een volgende stap gezet in de verdere uitbreiding van dit sterk groeiende Friese bedrijf.

0 reacties


TRIALS en Bakker Transport uit Heerenveen partners in verkeersveiligheid

Bakker Transport en Warehousing uit Heerenveen gaat op een van hun vrachtauto?s actief reclame maken voor het verkeersveiligheidsprogramma TRIALS.
Gisteren is de reclametrailer van Bakker onthuld en officieel in gebruik genomen om het succesvolle verkeersveiligheidsprogramma nog meer bekendheid te geven. Inmiddels rijden er bij diverse transportbedrijven al 11 vrachtauto?s met TRIALS-reclame door Nederland.

0 reacties


Vijftigste Volvo voor Bakker Transport & Warehousing

Tijdens de opening van een nieuw Foodgraded Warehouse van Bakker Transport & Warehousing in Heerenveen werd onlangs de vijfstigste Volvo-truck in gebruik genomen. Het betreft een Volvo FM Globetrotter 4x2 trekker die onderdeel uitmaakt van een order van in totaal vijf trucks. Vooral de gunstige brandstof- en exploitatiekosten waren voor Bakker reden opnieuw voor Volvo te kiezen. Volvo Trucks-dealer M.S. de Vries & Company leverde de trucks.

0 reacties


Opening foodgraded warehouse bij Bakker Heerenveen

Gisteren, 2 mei 2015, is bij Bakker Internationale Transporten B.V. in Heerenveen een nieuw ?foodgraded warehouse? geopend. Tegelijk werden er ook wat nieuwe trucks getoond. Wilbert Dijkstra, chauffeur bij deze firma, was zo vriendelijk een aantal foto?s te sturen en me op de hoogte van de laatste ontwikkelingen te houden. De nieuwe traoler is door Heiwo geleverd, hij is uitgerust met een stuuras en voldoet uiteraard aan de laatste milieu-normen. De vers afgeleverde Volvo is alweer de 50e (sinds de eerste Volvo) die Bakker aangeschaft heeft. De bosrand die aan het terrein van het bedrijf grenst, is ook door Bakker gekocht, zodat er in de toekomst nog verder uitgebreid kan worden qua warehousing. Maar er moet ook meer parkeerruimte komen en een eigen dieselpomp. In de loop van 2016 worden er zonnepanelen op het dak geplaatst.

0 reacties

Bakker Internationale Transporten B.V.

Heerenveen

Foto's
60
Video's
0
Topics
7

Over Bakker Internationale Transporten B.V.

Een bedrijf uit Heerenveen (Nederland).

Dit bedrijf is 60 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven