Zware Trakkers voor BaetsenOriginele beschrijving

Zeer recent heeft Baetsen Groep uit Veldhoven twee stuks nieuwe Iveco Trakker met kiepopbouw in de vaart genomen. De nieuwe off-road voertuigen, in 10×8 en 8×8 as-configuraties, worden aangedreven door 450pk sterke Cursor 13-liter dieselmotoren. Charles Feijts Bedrijfswagens uit Born verzorgde de complete levering van de trucks. CFG en Baetsen zijn geen vreemden van elkaar: reeds in 2007 werden de eerste Iveco 6×2 huisvuilchassis met CNG-motoren aan Baetsen geleverd. Deze zijn nog steeds naar volle tevredenheid dagelijks in gebruik. De twee stuks nieuwe Iveco Trakker zullen bij Baetsen voor het transport van bouwstoffen en bij grond- en sloopwerken worden ingezet.

0 reacties


8 IVECO Stralis CNG huisvuilwagens voor Baetsen

Onlangs heeft Baetsen een serie van 8 nieuwe Iveco Stralis huisvuilwagens, aangedreven door aardgasmotoren in gebruik genomen. Van deze huisvuilwagens zijn er drie opgebouwd met VDL Translift zijlader met kettingsysteem voor afzetcontainers en vijf stuks zijn voorzien van Haller achterlader-systeem. Baetsen-Groep Baetsen, een echt familiebedrijf, is opgericht toen de heer Thieu Baetsen in 1960 op 21-jarige leeftijd begon als zelfstandige kolenboer. Met paard en wagen worden ook zand en klinkers vervoerd voor de aanleg van plantsoenen in Eindhoven. Al gauw moeten de broers van Thieu helpen om het werk op tijd af te krijgen. Niet veel later wordt de eerste

0 reacties


Maatwerk voor Baetsen uit Veldhoven

Baetsen Internationaal Transport B.V. uit Veldhoven heeft haar wagenpark uitgebreid met twee Volvo FH-trekkers. Het gaat om een Volvo FH 540 pk 8×4 zwaartransport trekker met I-Shift met kruipversnellingen en een Volvo FH 460 pk 6×2 trekker met autolaadkraan. Bepalend in de keuze voor Volvo Trucks waren de diversiteit aan chassisvarianten en aandrijflijnen, alsmede het maatwerk dat werd geleverd door Volvo Trucks en de Volvo dealer in Veldhoven.De twee nieuwe Volvo FH-trekkers zijn specifiek afgestemd op het exceptioneel transport van onder meer machines, prefab bouwelementen en industriële installaties. Na een inventarisatie van de behoeften en beoogde inzet is de configuratie

0 reacties


Baetsen-Groep kiest met Antos vuilniswagen voor minimale TCO

De Baetsen-Groep uit Veldhoven nam onlangs een Mercedes-Benz Antos in gebruik voor het inzamelen van bedrijfsafval en papier in het zuiden van Nederland. Baetsen heeft voor de Antos gekozen vanwege de aantrekkelijke Total Cost of Ownership (TCO).

0 reacties


E-truck van Baetsen

Op de Dakar preproloog in Valkenswaard stond afgelopen weekend een E-Truck van Baetsen verstopt tussen de oldtimer-trucks. In mijn ogen niet helemaal de goede plek, dit is juist deels de toekomst. De truck is een DAF CF die is omgebouwd naar een volledig elektrische truck. Daarbij is ook de registratie veranderd, zodat dit een echte ?E-truck? is. De portaalarm-opbouw komt van VDL.

0 reacties

Baetsen Internationaal Transport B.V.

Veldhoven

Foto's
94
Video's
0
Topics
5

Over Baetsen Internationaal Transport B.V.

Een bedrijf uit Veldhoven (Nederland).

Dit bedrijf is 94 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven