Elst Transport

Breda

Foto's
2
Video's
0
Topics
0

Over Elst Transport

Wij zijn Elst Transport. Wij stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een echt familiebedrijf wat zich richt op het transport voor de bouw en industrie. Door de ervaringen die wij in bijna 20 jaar hebben opgedaan durven wij onszelf dan ook de specialist te noemen op dit gebied.

Door onze ervaringen en kennis op dit gebied die wij hier hebben opgedaan met u te delen zorgen wij er voor dat u een logistieke partner heeft waar u op kunt rekenen. Van een familiebedrijf mag u terecht een hoge betrokkenheid verwachten. Dat biedt u zekerheid voor morgen.

Onze chauffeurs zijn echte experts in hun vakgebied. Al onze chauffeurs zijn VCA gecertificeerd, zij weten wat het vereist om een levering in perfecte staat op de juiste plaats af te leveren. Daarnaast zijn onze chauffeurs kind aan huis op de verschillende bouwplaatsen, industrieterreinen en vliegvelden. Heeft uw zending een hoge waarde? Dan keren zij terug met een getekend afleverbewijs. Voor goederen met een lagere waarde weten zij ook de weg naar de buren te vinden.

Dit bedrijf is 2 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Elst Transport

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven