Transportfoto's TATENHOVE BV

1x kwamen de vrachtwagens van TATENHOVE BV uit Oudeschild (Texel) voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Oudeschild (Texel)? Laat het ons weten!

TATENHOVE BV

Oudeschild (Texel)

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over TATENHOVE BV

Welkom bij Tatenhove op Texel
Tatenhove is een veelzijdig bedrijf in grondwerk, bestrating en groenvoorziening. Ons team is flexibel inzetbaar. Een specialistisch rioolproject of een kantooroprit in sierpatroon bestraten? Geen klus is voor ons te groot of te klein. Tatenhove heeft de vakmensen en moderne machines in huis. Wij staan graag voor u klaar.

Als hovenier werken wij voor bedrijven én particulieren. Dat betekent niet alleen 'meters maken' in het groenonderhoud. We bedenken een creatief ontwerp, regelen de beplanting en richten de tuin compleet voor u in. Natuurlijk met een mooie (sier)bestrating of prachtig terras.

Containers van Tatenhove zijn een begrip op het eiland. De bekende groene vrachtwagens zorgen voor het (vuil) transport. U kunt containers huren om bijvoorbeeld bouwpuin of tuinafval af te voeren. Ze zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Praktisch en makkelijk!

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van TATENHOVE BV
TATENHOVE BV op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven