Transportfoto's Kupers Touringcars

4x kwamen de vrachtwagens van Kupers Touringcars uit Weert voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Weert? Laat het ons weten!

Kupers Touringcars

Weert

Foto's
4
Video's
0
Topics
0

Over Kupers Touringcars

Dé touringcarspecialist van Zuid-Nederland!
Schoolreis? Voetbalwedstrijd? Uitje met je club? Meerdaagse vakantie? Kupers biedt een passende oplossing, mét chauffeur! Van 16 tot 5000 personen, van een uitje met de sportclub tot een verre vakantie, waar je bestemming ook ligt: bij Kupers ben je aan het juiste adres. Met ruim 80 luxe touringcars gaan wij samen met jou veilig én milieuvriendelijk de weg op.

Geen zin om een heel dagprogramma op te stellen voor je medereizigers? Ook dat nemen we je graag uit handen. Of het nu gaat om stedentrips, (thema)dagtochten, concerten of musicals, beurzen, attractieparken of kerstshoppen: wij weten er wel raad mee! Geheel op maat stellen wij een programma op met excursies, lunches en diners.

Ons wagenpark is gevestigd in Weert, Eindhoven en Tilburg. Wij verhuren touringcars aan groepen, scholen en verenigingen door heel Limburg, Noord-Brabant en uiteraard ook daarbuiten.

Dit bedrijf is 4 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Kupers Touringcars
Kupers Touringcars op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven