Transportfoto's RVE Plantenhandel bv

30x kwamen de vrachtwagens van RVE Plantenhandel bv uit RIJNSBURG voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit RIJNSBURG? Laat het ons weten!

RVE Plantenhandel bv

RIJNSBURG

Foto's
30
Video's
0
Topics
0

Over RVE Plantenhandel bv

ONS RISICO
RVE draagt het risico voor uw bloemen- plantenhoek. Wij bepalen wat er in uw winkel komt, met de zekerheid dat dit geld oplevert. Ontzorgen, dat is wat we doen EN waar we de afgelopen 30 jaar goed in zijn gebleken.

KENNIS
Binnen RVE zijn enkele inkopers actief die wekelijks een assortiment samenstellen. Nauwlettend analyseren zij de verkopen, dit tezamen met het seizoen bepaald de grootte en inhoud van het assortiment welke in de winkels wordt geplaatst.

TEAM
Het bedrijf telt 50 medewerkers. De medewerkers hebben affiniteit met bloemen en planten, spreken Duits en halen plezier uit het contact met klanten. Samen met de inkopers zijn zij verantwoordelijk voor een winstgevende bloemen- en plantenhoek.

WAGENPARK
RVE heeft een vloot met eigen vrachtwagens. Zij hecht waarde aan de veiligheid van personeel. Auto’s worden daarom met diverse systemen uitgevoerd. De auto’s zijn verder voorzien van motoren welke aan de laatst nieuwe milieu eisen voldoen en hebben een koelinstallatie waardoor de vracht perfect geconditioneerd kan blijven.

Dit bedrijf is 30 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van RVE Plantenhandel bv
RVE Plantenhandel bv op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven