Transportfoto's Avitec

3x kwamen de vrachtwagens van Avitec uit Nieuw-Buinen voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Nieuw-Buinen? Laat het ons weten!

Avitec

Nieuw-Buinen

Foto's
3
Video's
0
Topics
0

Over Avitec

Een nieuwe naam, vertrouwde gezichten; op 1 maart 2019 heeft Jan Hoornstra , de grondlegger van het bedrijf, zijn aandelen overgedragen aan Ben Timmermans. De naam Hoornstra is daarmee gewijzigd in Avitec maar de vertrouwde kwaliteit blijft.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Cultuur
Avitec kent een no-nonsense cultuur. Korte lijnen en duidelijke afspraken zodat voor iedereen duidelijk is waar verantwoordelijkheden liggen. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van ons werk en houden we iedereen scherp bij de verschillende projecten.

Verantwoordelijkheid
Onze mensen voelen zich in hoge mate verantwoordelijk voor de projecten waaraan ze werken. Die bedrijfscultuur zorgt voor een optimale samenwerking. En dat maakt dat wij niet alleen een betrouwbare partner zijn, maar ook echt toegevoegde waarde leveren aan onze opdrachtgevers.

Sociaal ondernemen
Maatschappelijk betrokken ondernemen is iets dat we oprecht omarmen. Betrokken zijn richting onze eigen medewerkers, maar ook richting de opdrachtgevers en hun achterban. Zo werken we volgens de richtlijnen van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen en zijn wij al vele jaren het erkend leerbedrijf voor jonge vakmensen. Wij geloven sterk in jong talent en we bieden graag een podium om dat talent te ontwikkelen.

Certificering
We investeren continu in verdere verbetering van onze bedrijfsvoering en diensten. Medewerkers, milieu, onze opdrachtgevers en hun ‘klanten’ staan daarbij centraal. Onder ‘certificering’ leest u meer over de certificaten die wij bezitten en kunt u deze gegevens downloaden.

Dit bedrijf is 3 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Avitec is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Avitec
Avitec op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven