Transportfoto's Klein Transport

1x kwamen de vrachtwagens van Klein Transport uit Winschoten voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Winschoten? Laat het ons weten!

Klein Transport

Winschoten

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over Klein Transport

Ons verhaal
2009, de oprichting van Klein Transport is een feit. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan in de transportsector werd het tijd voor een volgende stap. Met twee vrachtwagens begonnen we te rijden in het tankcontainervervoer.

2009, de oprichting van Klein Transport is een feit. Na jaren lang ervaring op te hebben gedaan in de transportsector werd het tijd voor een volgende stap. Met twee vrachtwagens begonnen we te rijden in het tankcontainervervoer. Het kantoor was gevestigd op de zolderkamer thuis. Zakelijke afspraken vonden plaats aan de keukentafel. Door de jaren heen werden en er kleine stapjes en grote stappen gezet om uiteindelijk uit te groeien tot het bedrijf wat we nu zijn. Onze specialisatie ligt nog steeds in het tankvervoer. Wij zijn onder andere door goed gekwalificeerde en opgeleide medewerkers en certificering van ons bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare logistieke partner in de chemische industrie.

Ons huidige wagenpark kan echter breed worden ingezet, we rijden naast de tankcontainers ook met bijvoorbeeld koelopleggers, tautliners en diepladers. Dagelijks zijn wij met ongeveer twintig auto’s onderweg om alle klanten te bedienen. Het onderhoud van deze vrachtwagens doen wij in eigen beheer.

Klein Transport is een familiebedrijf, waar korte communicatielijnen, betrouwbaarheid en duidelijkheid van groot belang zijn. Precies deze waarden kenmerken ook onze relatie met klanten.

Wij gaan geen enkele logistieke uitdaging uit de weg!

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Klein Transport
Klein Transport op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven