Transportfoto's Verkeersschool Nijland

13x kwamen de vrachtwagens van Verkeersschool Nijland uit Nieuw-Dordrecht voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Nieuw-Dordrecht? Laat het ons weten!

Verkeersschool Nijland

Nieuw-Dordrecht

Foto's
13
Video's
0
Topics
0

Over Verkeersschool Nijland

Nijland Verkeersscholen richt zich van huis uit op het opleiden en trainen van verkeersdeelnemers. Het bedrijf kent zowel theoretische- als praktische opleidingen voor alle categorieën rijbewijzen en certificaten. Nijland Verkeersscholen is een zes decennia bestaande onderneming. Gedurende 60 jaar geniet de verkeersschool het vertrouwen van duizenden kandidaten, veel bedrijven en van de overheid. In opdracht van het bedrijfsleven en de overheid ontwikkelde Nijland Verkeersscholen speciale opleidingen gericht op de wensen van de werkplek.

Kenmerkend voor het bedrijf zijn de ouderwetse degelijkheid en klantgerichtheid, gecombineerd met modern materieel en hedendaagse lesmethoden. De gekwalificeerde instructeurs zijn resultaatgericht. Voor de kandidaat komt dat ondermeer tot uiting in een degelijke en dynamische opbouw van de lessen, waarbij wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke duur van de cursus. Menig automobilist, motorrijder of professionele weggebruiker heeft het fundament voor zijn of haar carrière gelegd bij onze verkeersschool.

Dit bedrijf is 13 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Verkeersschool Nijland
Verkeersschool Nijland op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven