Foto van: rene-boot

JJ van der Hoeven & Zn B.V.

Den Haag

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over JJ van der Hoeven & Zn B.V.

J.J. van der Hoeven is een familiebedrijf dat sinds 1911 actief is in de civiele wereld. Vroeger werd vooral handel gedreven in diverse grondstoffen, waarna het bedrijf zich steeds meer specialiseerde in grond- en sloopwerken. Ook het inzamelen, verwerken en overslaan van afval werd een belangrijke activiteit van het bedrijf.


Rond de negentiger jaren kwam hier het plaatsen van de eerste ondergrondse containers bij, waarmee een specialisme in de kinderschoenen stond. De jaren hierna is deze specialisatie verder uitgewerkt.


Inmiddels is J.J. van der Hoeven & Zn. uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. De jarenlange ervaring is doorgegeven van generatie op generatie, waar dagelijks nog gebruik van wordt gemaakt. De huidige werkzaamheden zijn vooral toegespitst op grond-, sloopwerken en het plaatsen van ondergrondse afvalcontainers. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ca. 35 medewerkers, maar is toch een echt familiebedrijf gebleven, waar gezelligheid en een prettige werksfeer aanwezig zijn.


Onze mensen zijn dagelijks actief op diverse werken, waarbij vakmanschap en bekwaamheid hoog in het vaandel staan. Dit is mede terug te vinden in de certificeringen, zoals ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015, VCA** en SIKB BRL 7000. Tevens wordt er hard gewerkt aan het behalen van de eerste stappen op de CO2 prestatieladder.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van JJ van der Hoeven & Zn B.V.

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven