Transportfoto's ICTS - International Container & Trailer Service

11x kwamen de vrachtwagens van ICTS - International Container & Trailer Service uit Zeebrugge voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Zeebrugge? Laat het ons weten!

ICTS - International Container & Trailer Service

Zeebrugge

Foto's
11
Video's
0
Topics
0

Over ICTS - International Container & Trailer Service

ICTS Group is in 2007 ontstaan uit het samengaan van IRS NV (International Repair Services) en ICTS NV. IRS NV, actief in Zeebrugge en Antwerpen, had sinds 1989 een stevige reputatie opgebouwd als onafhankelijk reparatiebedrijf voor trailers. ICTS NV, gelocaliseerd in Zeebrugge, kon terugvallen op meer dan 30 jaar expertise op het vlak van onderhoudsactiviteiten en trailerverhuur. Dankzij de fusie van beide ondernemingen groeide ICTS Group uit tot de partner bij uitstek, voor het onderhoud van en herstellingen aan alle mogelijke trailers en containers. Ook voor de verhuur werden niet alleen in de belangrijke havengebieden vestigingen opgetrokken, maar ook op enkele strategische verkeersassen in Belgiƫ en Nederland

ICTS wil internationaal een voortrekkersrol spelen op het vlak van herstellen, onderhouden en verhuren van trailers. Daartoe investeert het in een kwalitatieve dienstverlening en in state-of-the-art materieel.

Dit bedrijf is 11 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van ICTS - International Container & Trailer Service

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven