Transportfoto's Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.

10x kwamen de vrachtwagens van Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. uit Meerkerk voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Meerkerk? Laat het ons weten!

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.

Meerkerk

Foto's
10
Video's
0
Topics
0

Over Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.

Aannemersbedrijf Damsteegt b.v. is een onafhankelijk, zelfstandig en professioneel opererend grond-, weg- en waterbouwbedrijf dat zich voornamelijk toelegt op bruggenbouw, oeverbescherming, hout-, beton-, en composietconstructies, vlonders, steigers, slijtlagen en inspecties. Onze werknemers laten iedere dag zien dat we opvallend en effectief werk maken. Dit doen wij voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder gemeenten, aannemers, provincies, recreatie- en waterschappen, semi-overheidsinstellingen en particulieren.

Door de combinatie van zowel praktische kennis, jarenlange ervaring als wel theoretische inzichten zijn wij in staat onze opdrachtgevers van goede adviezen te voorzien. Kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Desgewenst verzorgen wij voor u het gehele ontwerp, inclusief het verzorgen van tekeningen en berekeningen als wel de volledige bouwaanvraag.

Kwaliteit, continuiteit, flexibiliteit en tevreden klanten vormen de basis om plezierig zaken te doen. Wij dragen deze zaken dan ook hoog in het vaandel en helpen elke opdrachtgever de gewenste oplossing te vinden. Wij bieden u maatwerk. Wanneer het nu gaat om kleinschalige oplossingen, of om grote projecten. Door de betrokkenheid en korte lijnen met de opdrachtgever kunnen we snel en direct communiceren, dan wel uitvoerend handelen.

Dit bedrijf is 10 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.
Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven