Foto van: Alex Miedema

Autohulpdienst Ben Heiltjes V.O.F.

Cuijck

Foto's
14
Video's
0
Topics
1

Over Autohulpdienst Ben Heiltjes V.O.F.

Autohulpdienst Ben Heiltjes is uw vertrouwde adres voor alle diensten op het gebied van:

Incidentenmanagement, takel en berging, truckberging, pechhulp, autotransport en vervangend vervoer. Met een team van 10 personen en 14 transport-, bergings- en assistentievoertuigen staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden, waar dan ook in Europa.

Autohulpdienst Ben Heiltjes kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring met het veilig afslepen, bergen en vervoeren van alle soorten voertuigen. Uiteraard is Autohulpdienst Ben Heiltjes lid van de branchevereniging en is al het personeel terdege opgeleid, ervaren en gecertificeerd.

Dit bedrijf is 14 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Autohulpdienst Ben Heiltjes V.O.F.

Dit profiel beheren?

24 Sep 2021

10 Apr 2018

14 Sep 2017

28 Jan 2017

IVECO Stralis 560 8x4 bergingstruck voor Ben Heiltjes

Autohulpdienst Ben Heiltjes uit Cuijk heeft een nieuwe Iveco Stralis Hi-Way Heavy Wrecker in gebruik genomen. De 4-assige Stralis met 560pk en 2500Nm sterke dieselmotor is door De Groot Techniek BV uit Brakel voorzien van DGT26000W truckberger opbouw. IVECO-dealer Schouten Nijmegen leverde het voertuig af bij de firma Ben Heiltjes in Cuijk.Autohulpdienst Ben Heiltjes uit Cuijk Autohulpdienst Ben Heiltjes en werknemers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om hulp te bieden, waar dan ook in Europa. Het servicepakket van het bedrijf uit Cuijk bestaat uit onder andere incidentenmanagement, takel-, bergings- en opslagwerkzaamheden, truckberging, autotransport en vervangend

0 reacties

27 Jan 2017

« Alle bedrijven