Foto van: Alex Miedema

Visser Leeuwarden

Leeuwarden

Foto's
9
Video's
0
Topics
0

Over Visser Leeuwarden

Visser Leeuwarden heeft in meer dan 100 jaar bestaan een excellente reputatie opgebouwd als producent van kwalitatief hoogwaardige ambulances, defensie-, politie- en lichte brandweervoertuigen. Opgericht door Gerben Visser in 1910 als “Visser Wagenmakerij” en uitgegroeid tot Visser Leeuwarden, is het bedrijf hedentendage innovatief en ontwikkelt en produceert in nauwe samenwerking met de klant specifieke producten op maat.

De ontwikkeling van lichtgewicht interieurs voor hulpverleningsvoertuigen en Mission Modules voor de Boxer, een groot pantserwielvoertuig, zijn slechts een kleine greep uit de pallet van mogelijkheden en oplossingen geboden door Visser Leeuwarden. Optimale flexibiliteit bij het vertalen van klantenwensen, binnen hoge veiligheidseisen en excellente duurzaamheid, kenmerken de bedrijfsfilosofie.

Met eigen productiefaciliteiten in Leeuwarden, onderdeel zijnde van het internationale Ziegler GmbH en partner van Ambulanz Mobile, beschikt Visser Leeuwarden over een toonaangevend en innovatief productenportfolio.

Dit bedrijf is 9 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Visser Leeuwarden

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven