Foto van: Lucas Ensing

Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Hengelo

Foto's
5
Video's
0
Topics
1

Over Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Betonpompbedrijf Nijwa BV is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel ten behoeve van allerlei toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw (inclusief hoogbouwprojecten), agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw. Naast het verpompen van betonmortel voor bedrijfsvloeren, funderingen, wanden en kolommen is het verpompen van betonmortel voor complexe onderwaterstorten ook één van onze specialiteiten.

Betonpompbedrijf Nijwa is echter niet alleen gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel, maar ook in het produceren en aanbrengen van vloeispecie-werkvloeren en isolerende schuimbeton vloeren. Hiervoor beschikken we over speciale installaties die compleet geautomatiseerd schuimbeton of vloeispecie op uw bouwlocatie produceren.

De creativiteit, innovativiteit en het meedenken met onze opdrachtgevers zijn kenmerkend voor onze dienstverlening.

Dit bedrijf is 5 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Dit profiel beheren?

19 Mar 2020

27 Mar 2019

30 Nov 2017

24 Jan 2017

Twee Mercedes-Benz Arocs voor Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Betonpompbedrijf Nijwa B.V. uit Hengelo, gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel en het produceren en aanbrengen van vloeispecie werkvloeren en isolerende schuimbeton vloeren, nam eind vorig jaar twee nieuwe Mercedes-Benz Arocs trucks in gebruik, waaronder een bijzondere vijfasser.Arocs 5051 en 2636 Van de 17 bouwvoertuigen met betonpomp van Betonpompbedrijf Nijwa B.V. is ruim de helft van Mercedes-Benz. Twee daarvan, de Arocs 5051 en de Arocs 2636, werden recent geleverd door Mercedes-Benz dealer Baan Trucks. De Arocs 2636 6×4 met OM 470 is de nieuwste aanwinst van Betonpompbedrijf Nijwa B.V. De truck werd eind 2016 in gebruik genomen. Dankzij de Liebherr

0 reacties

« Alle bedrijven