Foto van: René

KHZ Internationale Verhuizers BV

Alphen Aan Den Rijn

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over KHZ Internationale Verhuizers BV

Ons doel was en is; het bieden van een breed scala aan diensten en totaaloplossingen aan particuliere immigranten/emigranten, internationale ondernemingen en instellingen die hun expats van of naar het buitenland uitzenden.

KHZ Internationale Verhuizers (in haar oorspronkelijke naam: Koetsier, Hekman en Van Zutphen) is in 1977 opgericht door drie heren met samen bijna een eeuw aan ervaring op het gebied van nationale en internationale verhuizingen. Als standplaats werd gekozen voor Alphen aan den Rijn, centraal gelegen in het groene hart van de Randstad.
Een aantal jaren na oprichting werden de gerenommeerde verhuisbedrijven Kalisvaart in Den Haag en Kiesewetter in Den Helder overgenomen. Deze bedrijven hadden ieder op hun gebied regionaal een enorme reputatie opgebouwd. Na deze overnames is de ondereming verder gegaan onder de huidige naam: KHZ Internationale Verhuizers.

Er bleek in de markt duidelijk behoefte aan een onderneming met een vernieuwende kijk op internationaal verhuizen. Een organisatie die zich kan inleven in de emotie die met een internationale verhuizing gepaard gaat en daar op innovatieve wijze mee omgaat. Een onderneming die passende oplossingen biedt voor ieder denkbare verhuis ‘uitdaging’.

Als enige Europese verhuizer hebben we eigen vestigingen op Curaçao, Bonaire en St. Maarten. Op die manier hebben wij voor 100% de gehele verhuizing in eigen beheer.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van KHZ Internationale Verhuizers BV
KHZ Internationale Verhuizers BV op Facebook
KHZ Internationale Verhuizers BV op Twitter

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven