Wat een carrière: Jelte na meer dan 50 jaar met pensioen bij Rinsma

Na een carrière van ruim 50 jaar heeft Jelte vandaag zijn laatste werkdag bij Scania dealer Rinsma in Berlikum. Een indrukwekkende carrière wat niet veel mensen hem na zullen doen! Jelte, genietsje fan dizze dei, en alle dagen hjirnei!

0 reacties


Frisse Scania R450 voor Michel Hoekstra



Originele beschrijving

De Berlikumer vestiging van Scania-dealer Rinsma heeft gisteren, 7 november 2018, een prachtige nieuwe Scania R450 4×2 trekker met SCR only motor afgeleverd aan Michel Hoekstra, die met deze truck als charter gaat rijden bij Vrieswijk. Michel, heel veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


De Heeren van Rinsma presenteren de Scania Crown Edition

Scania dealer Rinsma met vestigingen in Drachten en Berlikum presenteert de Scania Crown Edition. Met deze speciale, bijzonder luxueus uitgeruste Scania serie viert Rinsma het 125 jarige jubileum van Scania in stijl. Stijl die volledig aansluit bij herenmodezaak ?De Heeren van Rinsma? in Gorredijk. Het is dan ook geen toeval dat de Scania Crown Edition gefotografeerd werd voor de ?Fashion Factory? van De Heeren van Rinsma.

0 reacties


Rinsma servicepartner Knapen

Garagebedrijf Rinsma, Scania dealer in het Friese Berlikum en Drachten heeft het dienstenpakket uitgebreid met een service-dealerschap voor Knapen Trailers. Deze samenwerking vormt een waardevolle aanvulling van de services van Garage Rinsma in het kader van het ?one stop shopping? concept.

0 reacties

Garage Rinsma

Berlikum

Foto's
121
Video's
0
Topics
4

Over Garage Rinsma

Een bedrijf uit Berlikum (Nederland).

Dit bedrijf is 121 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Garage Rinsma

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven