De eerste nieuwe Actros bakwagen voor Borgesius

Na een aantal trekkers van de nieuwste generatie Actros, met camera’s in plaats van spiegels, heeft Bart Stobbe namens Wensink Leeuwarden gisteren (vrijdag 6 augustus 2021) de eerste Mercedes-Benz Actros MP5 bakwagen afgeleverd aan Borgesius uit Leeuwarden. De truck is uitgerust met Heiwo laadbak en Bär laadklep. Onder de cabine zit de 8 liter motor in 300 pk uitvoering. Veel veilige kilometers toegewenst! Maar dat moet vast lukken met de Side Guard Assist, ABA5 en PPC. Borgesius zoekt overigens nog chauffeurs, tipje voor wie graag ’s nachts met brood rijdt.

0 reacties


Eerste twee spiegelluwe Actrossen voor Borgesius

Wensink-truckverkoper Bart Stobbe: “Eind april heb ik de eerste twee Actrossen met Mirrorcam bij Borgesius in Leeuwarden afgeleverd. Dit zijn Midliners met 320 pk voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om 16 chauffeurs instructie te geven op deze voertuigen. Veel plezier mannen.” Zo tussen twee MP3’s en naast een MP4 kun je mooi het verschil zien tussen de generaties. En in de reacties op sociale media kun je precies zien wie er niet verder komen dan de kop en coverfoto van een artikel 😉

0 reacties


Drie keer DAF CF voor Goedhart Borgesius



Originele beschrijving

Keten van industriële bakkerijen Goedhart & Borgesius heeft onlangs drie stuks DAF CF340T met slaapcabine afgeleverd gekregen. DAF dealer Sent Waninge leverde ze af aan de hoofdvestiging in Stadskanaal, maar de trucks zijn gestationeerd bij Borgesius in Leeuwarden. Naast de drie DAFs zijn er bij buurman Wensink ook weer een aantal Mercedes trucks besteld.

0 reacties


3x Actros voor Borgesius

Nadat men ook bij andere merken had gewinkeld heeft Borgesius uit Leeuwarden voor haar nieuwste trucks toch weer voor vertrouwd gekozen: bij buurman Wensink heeft men drie Mercedes-Benz Actrossen besteld die binnenkort afgeleverd worden. De trucks zijn door Van Pijkeren gespoten. Veel veilige kilometers toegewenst!

1 reactie


Stille Scania LNG-trekkers voor Bakkerij Borgesius

Bakkerij Borgesius nam recent twee nieuwe Scania P340 4×2 trekkers in gebruik. Het bijzondere daaraan is, dat beide voertuigen zijn uitgerust met een LNG-motor. Borgesius heeft een v?r doorgevoerd MVO-programma waarbinnen de inzet van deze schone aardgasvoertuigen uitstekend past. Ook zijn beide Scania?s extreem stil

0 reacties


Borgesius met Scania aan het gas

Gisteren zijn er door de Groninger Scania-vestiging een tweetal Scania P340DA 4x2 MNA's op LNG afgeleverd aan Borgesius in Leeuwarden. Beide trucks hebben een koppel van 1600 Nm. Binnen het wagenpark van Borgesius vormen de trucks een opvallende verschijning, dat bestond tot gisteren voornamelijk uit Mercedessen en een enkele Volvo. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties

Borgesius Convenience

Leeuwarden

Foto's
162
Video's
0
Topics
6

Over Borgesius Convenience

Een bedrijf uit Leeuwarden (Nederland).

Dit bedrijf is 162 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Borgesius Convenience

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven