Hoogwout neemt verkoopactiviteiten Salvage Container over

Hoogwout berging neemt per 1 februari aanstaande de verkoopactiviteiten van Salvage Container uit Goes over. Hiermee wordt Hoogwout het verkooppunt van salvagecontainers voor binnen en buitenland. Elektrische voertuigen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het gebruik daarvan groeit! Dit verhoogt de kans dat elektrische voertuigen bij calamiteiten of ongevallen betrokken zijn. En dat is niet zonder risico. Want batterijen van elektrische voertuigen zijn lastig te blussen. Het gebruik van een salavagecontainer ook wel dompelcontainer genoemd is voor zowel de brandweer als bergingsbedrijven vrij eenvoudig. Het effect van de salvagecontainer hangt natuurlijk samen met hoe goed het water

0 reacties


Hoogwout neemt zware bergingsactiviteiten V.d. Boogaard over.

Sinds 1 januari 2024 heeft Hoogwout Berging uit Oostzaan de zware bergingsactiviteiten van Auto- en bergingsbedrijf v/d Boogaard BV uit Beverwijk overgenomen. De overname omvat 2 zware bergingsvoertuigen en de werkzaamheden. Er gaat geen personeel mee over. Maarten en de andere Hoogwouters: gefeliciteerd met deze mooie overname, een goed begin van het nieuwe jaar! Bovenste foto Niels Struik.

0 reacties


Scania R730 bergingsvoertuig: dikke V8 voor Hoogwout

Bergingsbedrijf Hoogwout uit Oostzaan nam recent een zware Scania R730 V8 8×4 in gebruik. Het voertuig gaat ingezet worden bij bergingswerkzaamheden in de regio Groot Amsterdam en rijdt ook in het kader van het Incidentmanagement van Rijkswaterstaat. Hoogwout koos bewust voor Scania omdat hij een V8 wilde.

0 reacties

Hoogwout Berging B.V.

Oostzaan

Foto's
68
Video's
0
Topics
3

Over Hoogwout Berging B.V.

Een bedrijf uit Oostzaan (Nederland).

Dit bedrijf is 68 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Hoogwout Berging B.V.

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven