Volvo FM met VDL-Rondaan opbouw voor de NNRD

We hadden het al eerder over het raamcontract wat GP Groot met Rondaan af heeft gesloten. Onlangs is er weer een auto uit die reeks afgeleverd, dit keer een Volvo FM 5th gen voor dochterbedrijf NNRD die door Rondaan is voorzien van een VDL portaalarmopbouw, uitgerust met onder andere een afnetsysteem en afstandbediening. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst.

0 reacties


NNRD beste leerbedrijf in de logistiek

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). De uitslag werd gisteren bekend gemaakt: NNRD is het beste leerbedrijf en Bob Beijer is de beste praktijkopleider.


NNRD is beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2020

Een vakjury* bezocht alle genomineerden en heeft het Noord-Nederlandse bedrijf NNRD beloond met de titel Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek. De vakjury concludeerde unaniem: “NNRD excelleert op alle onderliggende beoordelingscriteria. Hiermee is het een allround hoogstaand leerbedrijf. Het opleiden van leerling-werknemers is een team-effort. De continuïteit is geborgd. De begeleiding van leerlingen is organisatorisch stevig verankerd en is niet gebonden aan de inzet van een persoon. NNRD is een bedrijf met een hele open cultuur waar de mens centraal staat. Iedereen hoort erbij.”

0 reacties


Afval zorgt voor energie: NNRD zet Scania CNG trucks in



Originele beschrijving

De Noord Nederlandse Reinigingsdienst, afgekort NNRD, zet sinds kort twee Scania CNG trucks in voor de inzameling van bedrijfs- en bouw en sloopafval. Daarmee verduurzaamt NNRD het wagenpark. Rijden op aardgas (CNG) zorgt voor stillere voertuigen en minder CO2 uitstoot. Bovendien is het gas wat getankt wordt afkomstig uit de eigen afvalstroom die het bedrijf verwerkt. De NNRD heeft naast de hoofdvestiging in het Friese Drachten ook een vestiging in Groningen. In totaal omvat de vloot 47 voertuigen waarvan een groot deel Scania trucks. Het bedrijf is sinds 2011 onderdeel van GP Groot uit Alkmaar maar de eigen naam en

0 reacties


NNRD neemt deel dienstverlening Beelen over

Met ingang van 1 juli 2015 neemt de NNRD de dienstverlening op het gebied van afvalinzameling en lopende overeenkomsten van Beelen in Noord Nederland over.

NNRD is al bijna 25 jaar actief in Noord Nederland en d? specialist op het gebied van afvalinzameling. In dit werkgebied beschikt NNRD over...

0 reacties

NNRD

Drachten

Foto's
271
Video's
0
Topics
4

Over NNRD

Een bedrijf uit Drachten (Nederland).

Dit bedrijf is 271 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van NNRD
NNRD op Facebook
NNRD op Twitter

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven