Transportfoto's Abemec BV

1x kwamen de vrachtwagens van Abemec BV uit Veghel voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Veghel? Laat het ons weten!

Abemec BV

Veghel

Foto's
1
Video's
0
Topics
12

Over Abemec BV

Abemec, onderdeel van de Koninklijke Agrifirm Group, is een zelfimporterende dealer van tractoren, multipurpose machines en landbouwwerktuigen. Specialisme van Abemec is landbouwmechanisatie op het boerenerf. Tot de primaire doelgroep behoren agrariërs, loonwerkers – zowel in het agrarisch bedrijf als ook in de bouw - en landschapsbewerkers zoals gemeenten en waterschappen. Naast verkoop van tractoren, machines en werktuigen heeft Abemec als andere belangrijke activiteit het verlenen van service en uitvoeren van reparaties en onderhoud.

Abemec is actief in Noord-Brabant, Noord-Limburg, Zeeland, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Groningen. Zij heeft gemiddeld 200 werknemers in dienst waaronder ruim 110 servicemonteurs, werkzaam vanuit 18 werkplaatsen in de regio. Abemec heeft een zeer uitgebreid onderdelenmagazijn, mobiele servicewagens, een 24-uurs storingsdienst en een professioneel occasioncentrum.

-------------------------------------------------------------------
Juli 2016 bereikt Agrifirm een overeenkomst met BayWa AG voor de verkoop van de laatste aandelen in Abemec's moederbedrijf Agrimec aan BayWa waardoor Agrimec en dochter Abemec volledig eigendom zijn van het Duitse BayWa AG.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Abemec BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven