Mercedes-Benz Citan getest bij de Truck Grand Prix

Afgelopen weekend stelde de Leeuwarder vestiging van Wensink een Mercedes-Benz Citan ter beschikking zodat ik die in de praktijk kon testen terwijl ik de Truck Grand Prix op de N?rburgring bezocht.

0 reacties


.frl domeinen beschikbaar

[url][/url]]

truckfan.frl staat nog niet in de planning 😉 Maar diverse Fryske transportbedrijven en andere bedrijven met een logistieke connectie zijn wel al aan de .frl

0 reacties


How the Vito saved Christmas

Afgelopen kerstdagen hebben mijn vriendin en ik een uitgebreide test gedaan met de nieuwste generatie Mercedes-Benz Vito.

5 reacties


Martha de Boer is Miss Truckrace Battle 2015

Naast mooie races was er dit weekend nog een hoogtepunt bij de Formido Finaleraces: De verkiezing van Miss Truckrace Battle 2015. Na voorrondes via de facebookpage van The Truckrace Battle waren er nog drie dames overgebleven: Annelies Hilhorst, Aritha van de Gruiter en Martha de Boer. De dames mochten de prijzen aan de coureurs uitreiken, maar hadden zelf ook de eindronde van hun competitie.

0 reacties


Spectaculaire Pinksterraces voor The Truckrace Battle

Voor het eerst in de 60-jarige geschiedenis van de Pinksterraces waren er niet alleen toerwagens op het circuit van Zandvoort, maar ook racetrucks. Alle deelnemende coureurs kijken terug op een geslaagd weekend. Het weer was mooi, schade en pechgevallen waren er slechts in beperkte mate en het publiek was enthousiast.
Er waren dit weekend, het eerste raceweekend van het jaar, enkele primeurs te beleven. David Smith uit Engeland heeft zich met zijn Renault Premium bij The Truckrace Battle aangesloten, Marco Donk, Jan van Holland en Frans Smit hadden hun trucks dusdanig verbouwd dat ze er totaal anders uitzagen en als primeur reden de deelnemende coureurs op GTL, een schonere brandstof gemaakt van aardgas, die in dieselmotoren gebruikt kan worden.

0 reacties


Foto: Ginaf met een Ford-cabine?

Ginaf is voor Martens en Van Oord bezig met de bouw van een Ginaf HD5395TS. De kipper zou in oktober van dit jaar klaar moeten zijn en heeft verrassend genoeg in plaats van de cabine van een DAF die van een Ford Cargo. Dat meldt

11 reacties


Nieuwe website Truckfan.nl

Nederland is een nieuwe website voor truckfans rijker. De site, toepasselijk Truckfan.nl genoemd, bestaat uit user generated content en is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Tinus Guichelaar, de man achter onder andere TractorFan.nl, en bedrijfswagenjournalist Alex Miedema. Alex liep steeds meer tegen de beperkingen van

5 reacties

Alex Miedema

Koarnjum

Foto's
262
Video's
1
Topics
7

Over Alex Miedema

Een bedrijf uit Koarnjum (Nederland).

Dit bedrijf is 262 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan Ze zijn ook gespot in een video.

Profiel op Boeren.nu

Alex Miedema is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Alex Miedema
Alex Miedema op Facebook
Alex Miedema op Twitter

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven