Transportfoto's K&D Klooster B.V.

1x kwamen de vrachtwagens van K&D Klooster B.V. uit Zuidwolde voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Zuidwolde? Laat het ons weten!

K&D Klooster B.V.

Zuidwolde

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over K&D Klooster B.V.

Mechanisatie

K&D mechanisatie is gespecialiseerd in reparatiewerk aan verschillende tractoren, tuin- en landbouwmachines. Wij kunnen u snel van dienst zijn, beschikken over een ruime werkplaats en hebben veel moderne apparatuur tot onze beschikking. Daarnaast zijn wij dealer van vele merken en tractoren.

Is uw tuin- of landbouwmachine toe aan een winterbeurt? De medewerkers van het mechanisatiebedrijf staan voor u klaar om uw machine te repareren of te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Gestopt per 1 juli 2016:
Loonbedrijf K&D

Loonbedrijf K&D voert verschillende werkzaamheden uit bij vele agrariƫrs in Zuidwolde (Dr) en omgeving. Daarvoor hebben wij moderne machines met ervaren personeel ter beschikking. Wij gaan steeds mee met de nieuwste trends om voor onze klanten voor de juiste prijs en kwaliteit te leveren.

De loon & grondwerkafdeling van K&D is op 1 juli 2016 gestopt. De mechanisatie, en transport afdeling zijn wel doorgegaan.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

K&D Klooster B.V. is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van K&D Klooster B.V.
K&D Klooster B.V. op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven