Foto van: Alex Miedema

Bos Mechanisatie BV

Easterein

Foto's
1
Video's
0
Topics
2

Over Bos Mechanisatie BV

Technische vakmanschap en erkenning!

Bos Mechanisatie werkt al 50 jaar op basis van vertrouwen, ervaring en erkenning. Vertrouwen in de merken die we leveren, ervaring met de producten, en erkenning van onze leveranciers en van de vele tevreden klanten. U kunt altijd rekenen op een uitmuntende service en we doen ons uiterste best u zo goed mogelijk te adviseren.

Breed georiënteerd
We bieden inmiddels een breed scala aan machines, materieel en voertuigen. Om er een aantal te noemen: landbouwmachines, tractoren, mestverwerkers, mestopslagsystemen en materieel voor grondbewerking, allerlei voedermachines en hooibouwmachines.

In Sneek vindt u ons ultramoderne tuin- en parkbedrijf met een ruimassortiment voor particulieren en professionele eindgebruikers. Sinds kort kunt u daar ook terecht voor professionele reinigingsmachines.

24 uur service en vakmanschap
Onze 24-uurs-servicedienst staat altijd voor u klaar bij storingen of technische problemen. Doordat we ons personeel continu opleiden kunt u erop rekenen dat uw machines goed onderhouden worden en dat u bij Bos Mechanisatie altijd het juiste advies krijgt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op of kom langs in een van de vestigingen.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Bos Mechanisatie BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Bos Mechanisatie BV
Bos Mechanisatie BV op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven