!!! REAGEER HIER !!! Agendapunt: AgroTechniek/GroenTechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek/GroenTechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek/GroenTechniek Holland pagina in de agenda.

Om alle foto's, filmpjes en nieuwsberichten over deze beurs overzichtelijk te verzamelen graag dit trefwoord toevoegen: " ATH/GTH 2022 ".

ATH/GTH 2022

boeren.online/onderwerp/athgth-2022/

9 reacties


Nieuwe DAF XF voor Kamps de Wild

Onlangs heeft Kamps de Wild een DAF XF in gebruik genomen, gekoppeld aan een LAKO aanhangwagen. De Palfinger PK 35.002 TEC5 kraan maakt het laden en lossen eens stuk makkelijker. Zojuist was de truck bij Van der Maar om enkele Amazone machines af te leveren, zodat Jasper vd Berg deze prachtige combi vast kon leggen, waarvoor uiteraard heel veel dank.

0 reacties


Agendapunt: Agrotechniek Holland (Biddinghuizen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "Agrotechniek Holland" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale Agrotechniek Holland pagina in de agenda.

3 reacties


Amazone: Pantera 4502 volgens nieuwe uitlaatgasnorm 4


Het hart van de zelfrijdende veldspuit van Amazone de Pantera 4502 is de beproefde Deutz 6-cilinder-motor met 160 kW/218 pk motorvermogen. De lijnmotor met een hoog koppel met turbo en intercooler voor de hoogste prestaties zorgt dankzij het intelligente motormanagement in de ECO-modus voor een minimaal brandstofverbruik.

0 reacties


KUHN en KAWECO slaan handen in een op gebied van toediening mest op stroken



RTH en Kamps de Wild, beide werkmaatschappijen van Royal Reesink N.V., hebben de handen in een geslagen op het gebied van dierlijke mesttoediening op stroken. Door dit voorjaar een democombinatie in te zetten kunnen klanten met gerichte interesse kennis maken met deze alternatieve grondbewerking- en bemestingsmethode.

0 reacties


Overgang activiteiten Bos Mechanisatie Tijnje naar Landtech Noord



Per 15 februari 2017 zijn de activiteiten van BOS mechanisatie Tijnje BV over gedragen aan Landtech Noord. Bos Mechanisatie continueert haar activiteiten in Easterein, Harich en Sneek.

0 reacties


Bos Mechanisatie wordt Landtech Noord



Bos Mechanisatie in Tijnje heet voortaan Landtech Noord en is daarmee onderdeel geworden van Landtech BV, een volle dochteronderneming van Kamps de Wild.

0 reacties


Nieuwe Amazone Catros schijveneg



Machinefabrikant Amazone presenteert de nieuwe Catros Special schijveneg. De grootste verandering bij de nieuwe eg zijn de schijven die vast zijn gemonteerd.

0 reacties


Amazone stelt nieuwe Cayros gedragen wentelploeg voor


Met de overname van de ploegenfabriek van Vogel&Noot heeft Amazone zijn ploegenprogramma verder uitgebreid. De nieuwe Cayros gedragen wentelploeg in de groen-oranje kleur worden nu op verschillende internationale beurzen voor de eerste keer tentoongesteld.

0 reacties


Eerste beelden Agrotechniek Holland 2016



Eerste beelden en opening AgroTechniek Holland 2016. In deze video zijn oud-minister Cees Veerman en beursmanager Willem Bierema aan het woord over de agrarische sector en de beurs.

0 reacties


(ATH 2016) Agendapunt: AgroTechniek Holland 2016 (Biddinghuizen) - Reactie topic!

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "AgroTechniek Holland 2016" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale AgroTechniek Holland 2016 pagina in de agenda.

Plattegrond:
s04.qind.nl/userfiles/760/….pdf

33 reacties

Kamps De Wild BV

Zevenaar

Foto's
13
Video's
0
Topics
11

Over Kamps De Wild BV

Kamps de Wild is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Wij staan sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek.

We importeren op exclusieve basis de Duitse merken CLAAS en AMAZONE.
Daarnaast verzorgen wij de internationale distributie van onze eigen merken KAWECO en WEED-IT.
U vindt nadere informatie over de merken onder de speciale buttons op deze site.

We zijn een moderne distributeur die efficiënte distributie combineert met een maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers in binnen- en buitenland.

Kamps de Wild staat dicht bij de markt. We zijn een actieve partner voor onze dealers. Door de intensieve contacten met onze dealers worden we beide beter. Ook participeren we actief bij een aantal van onze grote dealers. Met deze strategie kunnen wij maximale support voor ondernemers in de groene sector garanderen.

Dit bedrijf is 13 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Kamps De Wild BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Kamps De Wild BV
Kamps De Wild BV op Facebook

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven