Transportfoto's Lmb Roes BV

1x kwamen de vrachtwagens van Lmb Roes BV uit Zevenaar voorbij aan de camera's van de vrachtwagen spotters van TruckFan. Dit zijn de foto's:

Heb jij ook nog mooie foto's gemaakt van dit transportbedrijf uit Zevenaar? Laat het ons weten!

Lmb Roes BV

Zevenaar

Foto's
1
Video's
0
Topics
1

Over Lmb Roes BV

Landbouwmechanisatie bedrijf Roes bestaat sinds 1956. We begonnen oorspronkelijk als loonbedrijf, maar later, in 1972, zijn deze activiteiten overgegaan in landbouwmechanisatie. In 1990 was het tijd voor een nieuw bedrijfspand. De jaren erna zijn we ook gestart met het verkopen en repareren van tuin & park machines.

Door de aanhoudende groei in zowel de landbouwmechanisatie als tuin & park machines hebben we de oppervlakte van het bedrijfspand in 2000 verdubbeld. In 2011 is het terrein vergroot en is er een opslagloods bijgebouwd, om de gebruikte en nieuwe machines te kunnen stallen.

Wij verkopen en repareren traktoren, landbouwmachines, tuin en parkmachines. Ook voor allerlei overige benodigdheden zoals schrikdraadapparatuur, erf en stal gereedschappen en andere aanverwante produkten bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij staat service hoog in het vaandel.

Wij hebben ook een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte traktoren en landbouwmachines op voorraad.

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Lmb Roes BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Lmb Roes BV
Lmb Roes BV op Facebook

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven