The Equalizer is het nieuwe paradepaardje van Walet – Erwin Visser

Het was alweer een tijdje geleden dat ik (Erwin Visser, red.) bij Walet geweest was maar afgelopen vrijdag was het weer zover en hoe! Frank kreeg zijn nieuwe jong gebruikte auto. Deze van alle opties voorziene Scania R500 konden jong gebruikt overnemen van een eigen rijder uit de buurt die planner is geworden. Na overspuitwerk en kleine aanpassingen heeft Walet een nieuw paradepaardje op de weg. Net als elke auto heeft deze ook een bijnaam. Frank heeft voor de “the equalizer” gekozen. Mede omdat het een goede film is en dat hij weer terug op een Scania is naar jaren

0 reacties


Twee nieuwe DAF XF haakarmwagens voor Walet



Originele beschrijving

Afgelopen vrijdag begon bij Walet met het natmaken van 2 nieuwe haakarmwagens het gaat hier om 2 Daf XF eu6 2 generatie 530 pk superspacecabs met naloopas. Leuke is dat ze ook oplopende kentekens hebben, de auto’s gaan door het leven als de ‘Whatever you want’ en de ‘The game changer’. Tekst en foto’s Erwin Visser.

0 reacties


Walet & ZN: Against all rules



Originele beschrijving

Gistermiddag mocht de firma Walet & Zn uit Nijkerkerveen deze  door de Firma Harbers geleverde Volvo FH 460 Globetrotter XL in ontvangst nemen. En Erwin Visser maakte daar deze foto’s van. We wensen de firma Walet en de chauffeur vele veilige kilometers toe met deze prachtige Volvo.

0 reacties

Walet V.O.F.

Nijkerkerveen

Foto's
107
Video's
0
Topics
3

Over Walet V.O.F.

Een bedrijf uit Nijkerkerveen (Nederland).

Dit bedrijf is 107 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven