Truckfan battle

Nadat een tijdje terug de tractorfan battle terug is gekeerd, is hij er nu ook op truckfan, waar hij helemaal nieuw is: de Battle! De afgelopen dagen is hij door een aantal mensen getest en goed bevonden, dus nu kunnen we hem introduceren.

De battle kun je hier doen. Je krijgt dan twee foto's te zien, waarvan je bij de mooiste op het rode blokje met 'Deze wint!' kunt klikken. Daarna wordt je direct doorgestuurd naar de volgende battle. Kom je er echt niet uit kun je er ook nog voor kiezen de pagina te verversen om bij een volgende battle uit te komen.

Na een tijdje battlen komt er dan een heel mooi overzicht uit, die misschien een nog wel beter beeld geeft van de mooiste foto's op truckfan dan de diverse topper-lijsten. Dit overzicht kun je hier bewonderen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen over de battle hebben kun je die in dit topic kwijt.

Reacties

hanna-laun
Het heeft geen eind!!!!!!!!!!
oldtimergek
@hanna-laun daar was ik op tractorfan ook al achter en het werkt nog verslavend ook.
hanna-laun
@oldtimergek
haha ja klopt, ik was er ook ietsje langer meer bezig dan geplaned 😛
Alex Miedema
In mijn blogpost heb ik een disclaimer met dat het verslavend kan zijn en dat meedoen op je eigen risico is 😃

Ben zelf ook verslaafd 😛
buttonfreak
Misschien een domme vraag, maar is het de bedoeling dat je de foto beoordeeld op het voertuig of op de kwaliteit van de foto (of maakt het niet uit)?
Alex Miedema
@buttonfreak Welke foto jij het mooiste vind. Je mag helemaal zelf weten welke criteria je daar voor hanteert, je mag zelf weten of je het af laat hangen van de kwaliteit van de foto of van het onderwerp. Bij mij persoonlijk is het een mix van die twee, gok dat ik daar niet een uitzondering in ben?
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1