BIG truck april 2014

De nieuwe BIG truck is uit! Dit tijdschrift kun je gratis online lezen. Enkele TruckFan-leden, onder andere Ren? en ikzelf, schrijven zo nu en dan voor het blad. Met ingang van het huidige nummer is er een klein samenwerkingsverband tussen BIG truck en TruckFan, foto's die hier op de site geplaatst worden kunnen in BIG truck in de rubriek 'spottersspot' terecht komen. En in dit topic kun je vertellen wat j van het april-nummer vond. Welke artikelen vond je het interessantst bijvoorbeeld?

Reacties

oldtimergek
Zo das mooi om te zien, heb met veel belangstelling het april nr doorgebladerd. Veel nieuwe vrachtauto's maar ook het oldtimer gedeelte met veel plezier bekeken. Kunnen we voortaan elk nr die uit komt in kijken.
Alex Miedema
@oldtimergek ja, sterker nog, alle nummers die tot nu toe verschenen zijn kun je ook nog gewoon gratis digitaal lezen 😄
oldtimergek
@Alex Miedema verrek ja dat had in nog niet eens geprobeerd. Gaan we komende dagen eens ff op mijn gemak bekijken. Het werkt trouwens wel mooi. Bladzijden die omslaan en is goed te lezen zo. Vooral zo doorgaan dan gaat het helemaal goedkomen.
stippie
Leuk
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0


TREFWOORDEN