DAF benoemt 'International Dealers of the Year 2022'

De Franse dealer Groupe Lefevre is tijdens de online DAF International Dealer Meeting uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2022'. De Nederlandse dealers Van Tilburg-Bastianen Groep, Bakker Bedrijfswagens en Truckland vielen ook in de prijzen. Groupe Lefevre overtreft de verwachtingen van de klant op alle gebieden en hun werkplaatsen beheersen het principe van 'First Time Right' als geen ander. Dat maakt de dealer de verdiende winnaar van 2022.

Elk jaar bekroont DAF zijn best presterende dealers met een onderscheiding. Terwijl sommige een prijs ontvangen voor uitstekende klanttevredenheid, worden anderen erkend voor ongekende resultaten op het gebied van groei, algemene bedrijfsprestaties of het aanbieden van nieuwe of gebruikte trucks, financiële dienstverlening of onderdelen. De dealer die op al die vlakken opvalt, wordt uitgeroepen tot ‘International Dealer of the Year’.

‘De best denkbare partner van klanten’
“Alleen een dealer die enerzijds nieuwe maatstaven zet op het gebied van klantervaring en anderzijds constant wil groeien door te investeren in zijn vestigingen en trainingen, verdient de titel 'DAF International Dealer of the Year'”, aldus DAF Trucks president Harry Wolters bij de online prijsuitreiking. “Groupe Lefevre is vastbesloten om op alle vlakken de best mogelijke partner te zijn voor haar klanten, ongeacht of het gaat om de verkoop van zware en middelzware trucks en PACCAR Parts of het aanbieden van producten van PACCAR Financial en DAF MultiSupport. Deze dealer – met meerdere vestigingen in het noordwesten van Frankrijk – is de ‘Top Performer’ in klanttevredenheid. Groupe Lefevre biedt uitstekend verkoopadvies en ruime openingstijden en heeft hoogopgeleide, goed getrainde mensen in dienst. Samen met de ‘First Time Right’ resultaten van de werkplaats, is dit wat deze dealer voor klanten zo onderscheidend maakt.”

PACCAR Financial, PACCAR Parts, Used Trucks en
DAF MultiSupport Awards
De best presterende dealers op het gebied van financiële dienstverlening, de verkoop van onderdelen, gebruikte trucks en reparatie- en onderhoudscontracten worden ook erkend tijdens de jaarlijkse DAF International Dealer Meeting.
Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe, zette dealer France Poids Lourds in de schijnwerpers voor het overtreffen van de verkoopdoelstellingen van gebruikte trucks. Dealer Wilhelm Fricke in Duitsland presteerde uitmuntend op het vlak van het bieden van de beste financiële dienstverlening aan haar klanten.

Voor de uitzonderlijk hoge beschikbaarheid van onderdelen prees Dick Leek, General Manager van PACCAR Parts Europe, Van Tilburg-Bastianen Groep (met vestigingen in Nederland en Polen). Die hoge beschikbaarheid garandeert klanten immers een maximale uptime van hun truck. EBB in Duitsland ontving de DAF MultiSupport Award voor uitmuntende prestaties op het gebied van reparatie- en onderhoudscontracten.


Gold, Silver en Growth Awards
DAF beloonde ook een aantal van haar dealers voor hun algemene prestaties (Gold en Silver Award Winners) of klantenservice en bedrijfsgroei (Growth Award).

Gold Award:
Greenhous (UK), Centrako Group (LT), Watts Trucks Centre (UK), ESA Trucks Polska (PL), Lawrence Vehicles (UK)
Silver Award:
SERVIDAF (ES), Zarpellon Veicoli Industriali (IT), Ford & Slater (UK), Truckland (NL), Wietholt (D), Dtruck (IT), Poids Lourds 86 (F), Turbo’s Hoet (BG), DAF Frankfurt (D), Neva Group (CZ)
Growth Award:
Bakker Bedrijfswagens (NL), Tschann Nutzfahrzeuge (AT), Gazzola (IT), Hergovisa (ES)

Met meer dan 1.100 locaties in Europa en daarbuiten zijn DAF-klanten altijd rekenen op een dealer of servicelocatie in de buurt, zodat ze zeker zijn van eersteklas ondersteuning en een uitgebreid dienstenpakket om de uptime te verhogen en zowel de onderhouds- als de bedrijfskosten te verlagen.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN
GESPOT IN DIT TOPIC