Maistrucks: Steyr, Magirus en GINAF – Arnold Tamminga

Arnold Tamminga: “Zaterdag 25 september 2021 op weg naar Den Bosch, kwamen we (mijn vrouw en ik) ter hoogte van Sint-Michelsgestel deze Steyr van Jennissen uit Den Dungen tegen die zijn beste wielen voor zet in de maisoogst. Gelukkig reed hij over de parallelbaan van de N617, zodat we hem konden inhalen en verderop even konden stoppen in de berm om hem iets beter op de foto te zetten. Omdat er in de maisoogst veel meer van deze oude strijders (teruggekeurd en wel) worden ingezet, nog even in mijn archiefje gekeken. Deze Steyr heb ik in 2016 ook eens op

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+4
schluterman
Deze steyr was voorheen van van de boogaard uit sint Michielsgestel. Ik heb in het verleden nog behoorlijk veel aan deze auto gesleuteld. Gaakeer uit gemonde heeft er ook nog twee en een zeecontainer aan onderdelen hiervan. Die reden vroeger nog met magirusen met neuzen en na de hand met iveco met neuzen.
+1
@schluterman is de magirus uit dit artikel ook van Gaakeer?
+1
schluterman
@Truckfan Nieuwsposter nee die is van van rijbroek uit eerde bij Veghel
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0