Unimog 406, foto van redpower2

Unimog 406

redpower2
Hier mijn (ex) unimog 406 die ik heb ingeruild tegen een case 856 xla. net zoeen als redpower heeft!

Reacties

Unimerk
Ik heb liever de mog dan een case 😛 😛
redpower
Haha det ken, hij is verkocht, en der staat alleen nog die case bij rp2 😄
Fendt614LS
Je hebt deze dus verkocht? Maaare wat was deze? Zeker gewoon een landbouwverkeer? Ben ook voor ant kijken op marktplaats.. daar staan der wel een aantal
redpower
Nee nee, ik ben redpower, en heb die 856 met dikke banden
redpower2 is een maat van mij, die had eerst deze unimog, maar toen die mijn 856 zag wou die er ook een, deze unimog is daarna aan een andere kennis van me verkocht.
er ligt nu btw een nieuwe motor is, en er zit neon onder 😄
en je moet is op www.unimog.nl kijke, daar staan mooie.
lijkt mij ook ngo wel wat om mee rond te toeren naar school
Fendt614LS
Jah mooooie site man !! 😃
Maaare mag ik dus met me Trekker rijbewijs met z'n Unimog rijden.. die ongeveer 70 a 80 gaat) lijk mij niet.. Maaare als het kan gaan ik deze zomer iedergeval kijken voor z'n Unimog 😃 Stond nog echt een mooie op marktplaats.. voor maar 3,000.. alleen geen opbouw,.. maare da ken ik zelf wel maken..
D-190
Het is wel zo Andy, met een trekker rijbewijs mag je op een unimok. Omdat die ook onder landbouwvoertuigen valt 😉
Fendt614LS
Jah okeeej,, dan is het goed 😃 Zit nog te dubbe tussen z'n oude Fendt 611 of 612.. of z'n Unimog.... denk dat het z'n Unimog wordt is wel handig voor naar school 😃 Maare dat wordt pas naar me examen in Mei..
redpower
Ja maar het zit niet helemaal safe hoor, ik ken verhalen van unimogs die van de weg zijn gehaald omdat het geen landbouwvoertuigen waren, want er moest een aftakas op, en als je er dan een aftakasstomop op last ist ineens wel een landbouwvoertuig, en natuurlijk een driehoek, en volgens mij moet ie begrenst zijn.
Unimerk
Er wordt veel gediscuseerd over of een unimog een landbouwvoertuig is, vaak vindt de politie het pas een landbouwvoertuig als er een originele hefinrichting, aftakas en hydroliek op zit vanaf fabriek af, en het moet op de stamkaart vermeld staan als AGRAR. Tenminste dit is wat ik ervan heb begrepen 😉

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
10
BATTLES