VGM GK 22.5, foto van D-190

VGM GK 22.5

D-190
Dikke baggerkieper in Spanbroek. De kieper was/is van de Feyter, er hing een trekker van Out voor.

Reacties

grondverzetter
Wasbeurtje was misschien niet verkeerd ?:P
D-190
Zou mischien wel lekker wezen ja.
Je kan hem wel schoon gaan maken elke dag, maar binnen een uur is hij toch weer smerig, dat heb je als je het zonder baggerknijper doet.
eddie
Ja dan heeft et niet veel zin 😛
D-190
Af en toe moet je hem wel eens schoonspuiten, want die troep tast je lak aan.
Net als mais op je motorkap/cabinedak dat tast ook je lak aan. Een loonbedrijf hier in de buurt heeft ook een groote roest plek op de motorkap daar heeft ook mais gelegen.
staaf
Wat stond ervoor van Out?? Tupperware?
D-190
Jep, een Tupperware case mx135 😛
Dit was echt een mooi project, dragline schotjes over de sloot, mobiele (fr)atlas erop en scheppen maar. Geen baggerschuifbootje voor nodig 😃
staaf
Ah zown brul mx 😛
D-190
Jep zo'n lelijk ding. Ik heb een foto van de hele combi gister hier op tractorfan gezet, moet je maar ff in me profiel kijkuh.
staaf
Jong allang gezien.
D-190
Oke.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
16
BATTLES
LOCATIE