Atlas 1504, foto van HJStolk

Atlas 1504

HJStolk
Hier een binnenvaartschip aan het laden met 900 ton grind in de Europoort. Ik doe er 4 uren over om hem vol te krijgen. Ik laad er wel eens 3 per dag met mijn 1504 en dat is toch 2700 ton.

Reacties

massey-ferguson
Mal druk soms zeg maar 😛 mooi kraan 😃
redprideworldwide
Koop een grotere kraan dan scheelt het 2 uur
sander
Niet te ver naar voren rijden.......
HJStolk
Ja en hij is toch al bijna 4,5 jaar oud en heeft er nu 8500 uur op staan .
egesink
Waarom moet jij dat doen?
boer
Omdat anders eht schip niet vol komt
HJStolk
Ik doe het nu alleen maar vaak doen we het met twee Atlassen en nog de shovel er bij en is de boot in 2 uur weer weg. Maar het hoeft niet zo snel te gaan want de boot ligt er vaak toch een dag. Meestal doet de 1604 van dat bedrijf het ook alleen maar doet er langer als de 1504 over. Dit is zelfs nog een kleine want de meeste zijn 1500 ton.
RobDeutz104
En storten ze die grind zo voor je neer ofzo? of moet je het ergens uitlepelen
RobDeutz104
Vind het aardig de moeite 2700 ton met een mobiele
egesink
Aha... nou ik denk als je 's avonds in bed ligt, dat je nog aan het scheppen bent... ik zou er helemaal tuureluurs van worden... 😄
jehan
Dit moet toch makkelijker en goedkoper kunnen
boer
Als je nou een soort van bruggentje maakt zo half boven dt schip an dan kippe das tog veel makkelijker
HJStolk
Vaak ligt er een hoop op de kant en rijdt de shovel er nog een hoop bij uit depot . Meestal komen er maar 3 boten per week en ik doe het ook maar nou en dan .Ja 2700 ton ben je ook 14 uur mee bezig. Het bedrijf zelf heeft 2 1604 maar die doen er langer over want die zijn trager als ik. De ene 1604 is 13 jaar en heeft 12000 uur en de anderen is 18 jaar en heeft 18000 uur op de teller. (ex spoorkraan met 4 stempels).
international533
Komop zeg dit kun je toch veel makkelijker met een loopende band doen en dan aan het begin een grote stortbak die je met een grote shovel kunt vullen ofzo
RobDeutz104
Aardige urenstanden!

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
PUNTEN
0
WEERGAVES
18
BATTLES