Deutz-Fahr Agrotron 165.7, foto van jantje

Deutz-Fahr Agrotron 165.7

jantje
Mooi vies is niet lelijk 😄

Reacties

Robb
Je kan nou je naam in het vuil schrijven jantje, dan weten ze tenminste dat jij er in rijdt 😉
zie ik daar trouwens hei-palen liggen voor de nieuwe veldschuur? hoe staat t daarmee?
jantje
Ja dat zijn de palen voor de nieuwe loods. bijna alle palen staan erin en daarna gaan ze beginnen met de fundering. ze slaan ook gelijk ff een paar palen bij kees in de achtertuin voor z'n aanbouw 😉 je hebt trouwens wat gemist vorige week zaterdag man. ze gaven weer een niet zo moeilijk party. is het nog wat daar? ben je nog steeds wikkelpik? 😉 of ben je ook al aan het persen?
deutzgek
He jantje ik zag jou vandaag rijden in delft ik reed met een cvx met beco 180
jantje
Oow haha was jij dat joh. rij je er morgen ook weer? want ik moet daar morgen ook nog rijden. rijden daar meerdere cvxen of was jij de enige die dat zelfde ritje reedt?
deutzgek
We reden met zn 2e ik was maandag ochten alleen aant grond rijden en s middags puin rijden vanuit wateringen en dinsdag hebben we 1 vracht gedaan toen hadden we met zn 3e al een bekeuring te pakken kans van afvallen de lading toen ist het stilgeleggen en zijn we naar huis gestuurt.
jantje
Zo dat is weer jammer. nu rijden jullie er toch niet meer? want ik zie nu alleen nog maar die van rasenberg rijden.
deutzgek
Helaas niet die van rasenberg had geen bekeuring de uitvoerder was niet zo blij toen de politie kwam.
deutzgek
We reden met vrachten van 7-8 kuub van karren waar 12 13 kuub op kan en nog krijg je een bekeuring kans van afvallende lading slaat toch nergens op.
jantje
Ja inderdaad nu je het zegt. het leek net alsof jullie met legen karren aan het rijden waren. maar als je goed keek zag je er net een bultje bovenuit komen.
raar dat ze mij niet aangehouden hebben. bij mij zag je steeds een heel spoor als ik weg reed bij de losplek.
deutzgek
Ja k zag het jij had wel mooi werk jammer dat ik je niet meer gezien heb dinsdag wij zijn gelijk naar huis gereden effe 2uur en 10 min baal er wel van was een mooi werk tot de kerst
FiatGek
Jantje je ben een geluksvogel
jantje
Hoezo ben ik een geluksvogel?

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
PUNTEN
0
WEERGAVES
13
BATTLES