International 1055, foto van BenIH

International 1055

BenIH
Deze 1055 hadden wij voor onze 845xl, maar deze had startproblemen en was van mijn oom(loonwerker) geweest. dus was helemaal op. wel jammer, is wel ruig ding. verhoogde achterspatborden met grotere wielen/banden. en voor vrachtwagen wielen.

Reacties

BenIH
Sorry voor de slechte kwaliteit.. dit is de eerste foto die ik zelf heb gemaakt,, haha 😛 Tevens de enigste, van deze trekker.
me
Rare vooras .. de maniers waarop de banden aanzit is compleet anders dan bij onze 946 2wd
me
1055's zijn niet origineel geleverd met ronde spatborden dus heeft die dnek ik later opgezet ( zijn erg zeldzaam ) hebben alleen op 46 serrie gezeten .. maar verder wel erg mooi hoor 😃 !!
BenIH
Njah volges mij was dit ook gewoon een vrachtwagen-as.. en dan zal het wel een 46 zijn.. want ik zat te twijfelen ik wist het niet zeker.. maarjah ik was toen ook 8 ofzo? toen we die trekker hadden 😛
Ik stel voor om deze foto te verplaatsen naar International 1046
Tis volgens mij geen 1055 ... maar wel mooi ding 😛
ruupie
46 serie ken je zien aan het neusje die inham in dat gewicht heb n 55 serie nie meer volgens mij
BenIH
Ja ik ben er mee eens.. ik wist het type niet precies. ik wist alleen nog dat het een 10 was
ruupie
Boeiend als t maar n dikke 6 cilinder symfonie uitbrult...
BenIH
Haha, tis zo jammer dak er weinig van mee heb gemaakt. Ik had liever deze gehad dan onze 845xl, maarjah deze was helemaal op en had startproblemen.. en onze 845 is jonger veel netter en weinig uren enz.. maar deze is stoerder 😛 ik was rond 8 jaar oud toen we deze weg deden.
ruupie
Leg dr an wat voor start probleme
ik moest toen ik m kocht ook altijd koudstart gebruike
ik d8 dat ie verrot was maar nu t pompje meer drinken geeft start ie met gemak
BenIH
Ik weet niet precies wat er aan de hand was.. ik weet alleen dat ik het als klein jochie heel vet vond om op dat ding bij te sturen as pa em an 't antrekken was 😛
international533
Mooi ding! mooi strak zo te zien. maarja ls jhet hartje nie meer wil is het nog een matig ding
ROBERTIHC
Onze 644 komt ook van een loonwarker, wat hij daor deed is nog steeds onbekend, alleen de bussen zijn op, ma als daar dit jaar/ volgend jaar nieuwe in komen, dan hij-j weer een nieuwe trekker

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
PUNTEN
0
WEERGAVES
11
BATTLES