Fendt 930, foto van jeffreypaulusse

Fendt 930

jeffreypaulusse
Fendt 930 van damsteegt te oud alblas. nu nog met 2 asser.

Reacties

RuudBorgijink
Mooie combinatie, maar wat doen die grijze velgen eronder?
jantje
Wat die grijze velgen doen? rollen! wat dacht je anders. 😉
xylon
Mooie foto en de frijze velgen vind ik wel mooi😁
BenIH
Mooie velgen
jordyttv1145
Mooi met stuuras op de dumper
deutzgek
Komen die 3 assers nou nog een keer
jantje
Gestuurde assen zouden ze echt standaard op zo'n kipper moeten maken. dat rijdt echt top. je rijdt veel comfortabeler je hebt minder slijtage aan banden en assen. cortom het is een super uitvinding 😉
deutzgek
En douwt niet zo door in de bochten
jantje
Duwd niet door in de bochten? ik begrijp helemaal wat je bedoelt. als ik met de kipper of tank rijdt is die meestal gestuurd maar ik heb nog nooit gehad dat die door duwd.
mcfjohan
Goh echt waar,,, duuh tuurlijk loopt dat mooier
jeffreypaulusse
Ja de 3 assers zijn ze aan het bouwen bij de beco, een 36 tonner met 2 gestuurde assen voor en achter ook bij te sturen in de trekker voor de krappe straatjes / rechtzet systeem / vering op de assen en op de dissel / automatische smering 700 banden / lucht beremd en snelwissel om de bak eraf te halen en eventueel een bagger bak te monteren.
jeffreypaulusse
En grijs vind ik mooier dan rood maar dat is mijn mening. Dus ga nou niet allemaal zeuren dat rood mooier is want ieder heeft een eigen mening.
En die 2 asser heeft idd een gestuurde as ook vanuit de trekker te besturen. zit ook een rechtzet systeem met vering en een geveerde dissel. En lucht remmen natuurlijk.
jantje
Oow das leuk zo'n tridec stabilisatie systeem. als er te veel druk op komt gaat die door z'n vering heen. en aangezien dat meestal in een bocht gebeurd of als je schuin staat te kippen val je gelijk om. dat is al bij meerdere beco's gebeurd. maar dat zal ondertussen wel aangepast wezen. het wordt wel een luxe kipper zo te horen. gaat die beco een beetje op die 3 asser van krogt lijken?
jeffreypaulusse
Ja maar dan zonder kleppen,
maar de leidingen onder de bak worden wel vast gemonteerd zodat er altijd nog kleppen op kunnen komen.

En dat rechtzet systeem heeft bij mij nog nooit voor problemen gezorgd. Maar als je gaat kiepen als hij scheef gaat ja dan gaat hij wel. Maar ja daar heb je dat systeem voor dat je hem eerst recht zet.
deutzgek
Ik heb gistere de nieuwe 3 asser gezien bij de beco toen ik eraant werk was ze kwamen een 936 brengen die eraan moest.
jeffreypaulusse
Ja dat kan wel kloppen ja. Maar volgens mij heeft hij die 936 niet gekocht hoor maar is het alleen reclame.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
16
PUNTEN
0
WEERGAVES
2
BATTLES