Deutz-Fahr Meerdere, foto van jantje

Deutz-Fahr Meerdere

jantje
Lossen in de container.

Reacties

jantje
Foto is trouwens afgelopen zomer gemaakt want dat mooie weer op de foto heb ik al een tijdje niet meer gezien.
kosdeutz
Dat mooie weer mag wel weer trug komen
jantje
Ja inderdaad. dit honden weer ben ik nu alweer zat. ik heb al weer zin om te gaan gras rijden 😉
FordLandini
Hoeveel kuub is die giertank achter de K, kan die die goed hebbeen
jantje
Die tank is 8 m3. ik zou niet weten hoe die rijdt met die tank erachter want ik heb nog nooit met deze combi gereden. ik stond trouwens te wachten tot deze trekker klaar was met lossen zodat ik kon gaan lossen. als ik stront moet gaan rijden neem rij ik altijd met de joskin quadra 16.000. en als ik moet gaan bemesten hang ik hem altijd achter m'n eigen trekker want dan heb je teminste een beetje pk's voor die tank staan.
FordLandini
Oke wel leuke combi
jantje
Mwa gaat best alleen vind ik het jammer dat er achter van die fiets wieltjes onder zitten maar dat heeft zo z'n redenen.
Robb
Die tractor is wel wat ondermaats voor die bemestertank,zeker met die zware injector op de achterkant van die schommeltank. Je kan veel beter een grotere tractor ervoor hebben, maar als je met beleid rijdt, lukt het wel met t k'tje ervoor

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
6
BATTLES