Veenhuis Giertank, foto van wiegehts

Veenhuis Giertank

wiegehts
Met 745 dr voor

Reacties

me
Heej dies mooi ! .. staat die ok bij je in de schuur 😛 ? .. ja 845 staat trouwens op marktplaats .. wel een vooruitgang zeg die 956 😄 !
wiegehts
Nee is van moat vvan mie ik zal is op marktplaats kijken
me
Ahha okeej .. je gaat dus echt over op het grotere spul 😛 .. geen enkele 4 cilinder meer 😃 !
wiegehts
Hmm hij heeft ondertrekhaak en hele gerei onderhen haalt. maar dat was um wel ja
Interliefde he
international533
Hey wiegehts waar hij die opa poppen eigelijk gekocht?
me
Hmm okeej .. hijs niet echt bar mooi .. maarja prima trekkers .. en daar gaat t om 😛 ..
Tsja idd echt interliefde schijnbaar .. ik vindt het macht trekkers .. alleen voor lange dagen niet altijd .. en tsja helaas houdt onze keer mee op denk
wiegehts
Op[ boerderij.nl ohja de werklampen zijn er af. en volgens mij ook hydroliek ventiel hij heeft er nog wel beetje met doane
me
Tsja .. als hij wat aan die onderdelen heeft .. of kunnen verkopen of zelf goed kunne gebruiken geef ik hem geen ongelijk ..
wiegehts
Ik ook niet maar viel mij wel op.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
8
BATTLES