Fendt 309 C, foto van sander

Fendt 309 C

sander
Eem het aardappelland los trekken

Reacties

Fendt614LS
Ziet er goed uit 😃 Had ik die maar inplaats van die New Holland.. Dan rijd het pas lekker
sander
Jackers.. drie hoog over t land da schiet op 😃
Fendt614LS
Hoe hard ga je dan ongeveer? Nouw ik moet maaien met een blootmachine achter een New Holland 4836,, dat is echt het aller goedkoopste uitvoering.. Maar er zit wel weer airco op :S Best raar..
sander
10, 11 km per uur.. dan maakt ie ook t mooiste werk
sander
Neem je gewoon die 614 toch mee hahaha kunnen ze nog es echte powers zien
Fendt614LS
Dat kon jammer genoeg niet,, want die is veel te zwaar dus die spoort te veel in 😞 Want met die New Holland zakte ik al bijna in de sloot.. Best klote was dat land..
Fendt614LS
Dit is hem..

New Holland 4835Foto Boven,, was om Half 8 toen ik begon met blote (Maaien).. En de onderste foto is om half 6 ton ik voor de laatste keer naar vore ging.. Had liever de johnie of onze Fendt er voor gezet.. Maja de baas wilde deze er voor hebben ;)New Holland 4835Dit was mijn Combi voor vandaag,, niet echt een goede trekker maar kon er mee door 😉
sander
Ow jah spoort dit dan niet in met die smalle bandjes...
Fendt614LS
Jah dat lijkt mij ook,, maar dit wil de baas en die heeft het voor het zeggen he 😉
sander
Jah idd.. die bazen ook altijd hahaha

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
PUNTEN
0
WEERGAVES
4
BATTLES